Hääsuunnittelujen lomassa...

Noh, koska aikalailla kaikki mut tuntevat tietää, ni yks operaatio (operaatio: häät) ei riitä mulle, vaan mulla tulee olla aina useempi operaatio elämässä käynnissä. Tällä kertaa se operaatio häiden ohella, on omakotitalo. Ollaan Visan kanssa nyt ostettu omakotitalo, johon päästään pitkän ja piinallisen odotuksen jälkeen muuttamaan ensi viikolla, viimeistään 1.3. (joka sattuu muuten olemaan myös syntymäpäivä. Visa ei oo koskaan ostanu kellekään näin kallista syntymäpäivälahjaa, hehe.)

Muutto vaikuttaa häihin siten, että hääpaikka ja -kirkko on nyt vähän kauempana kotoa, kuin mitä alunperin niitä valitessa luultiin. Uusi koti tulee olemaan edelleen Espoon rajojen sisällä eikä hirmuisen matkan päässä Leppävaaran kirkosta ja Villa Åkerblomista, mikä on aina plussaa, mutta kyllä sinne tovin saa ajaa, jos joku pikku juttu unohtuu häiden aattona. :) Toki myös muuton ja lisätilan myötä voin vihdoin ihan oikeesti ruveta hamstraamaan hääkamaa nurkkiin. Kolmesta makuuhuoneesta yks on Visan työhuone, eli oikeestihan siitä tulee häähuone, Visa vaan vielä vakuuttelee itelleen, et se sais pitää sen huoneen täysin itsellään. Kun tyllit ja valonauhat tursuaa laatikoista ja kaapeista, se varmaan vihdoin myöntää, että kyllähän siitä häähuone tuli.

Tämän takia ymmärtänette, että hääjutut on vähän sivussa ajatuksista ja blogikin pientä hiljaiseloa viettää, kun elämä on pahvilaatikoita tai ehkä ennemmin pahvilaatikoissa. Mun rakas kaasoni Iida on tosin luvannut viihdyttää teitä postauksen verran tässä jossain vaiheessa, toivottavasti saa tekstin ulos mahdollisimman pian, että tekin saatte jotain kivaa luettavaa välillä, kun itse tuskailen muuttolaatikoiden keskellä. Tässä seuraavan vuoden aikana pyrin saamaan muutkin hääpoppoosta kirjoittelemaan blogiin jotain tekstiä, toivottavasti kaikki ovat mukana mun superhankkeessani! ♥

Abiristelykin tullut koettua tän naikkosen kanssa! ♥

Kommentit

  1. Onnittelut uudesta asunnosta! :) Ihan ymmärrettävästi hääjutut painuvat muuton tieltä hetkeksi taka-alalle, itsellenikin kävi niin vajaa vuosi sitten kun muutimme :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Veikkaan, että tässä kevään tultua ja muuton ja sisustuksen ollessa ohi hääinto iskee niin kympillä, että sulhanenkin hölmistyy mikä siihen oikeen iski! 😅

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️