Ajatuksissa hääkimppu

Mietinnässä hääkimppu ja sen miljoonat vaihtoehdot ja koukerot. Olenkin jo blogissa ehtinyt julistaa, ettei meille oikeita kukkia tulisi ja että hääkimppunikin olisi kestokimppu. Tämäkin asia on tietenkin tässä puolen vuoden aikana ehtinyt muuttua, kuten kaikki muukin. :)

Tällä hetkellä kuitenkin suunnittelen kimppua, jossa pohjana olisi ihan oikeista kukista tehty kimppu ja siihen päälle jotain kestokimpuista pöllittyä kivaa, kimalletta tai jotain. Kimpun ei tarvitse olla superiso, mutta tarpeeksi kuitenkin, että näkyy kauemmaskin ja tärkein on, että on tukeva pitää kädessä, kun jännityksissäni sitä puristan. :D Kimpun olisi myös hyvä olla edes vähän hopeinen tai turkoosi, jotta se sopii hääteemaamme. Saa nähdä miten nämäkin ajatukset vielä muuttuvat, mutta tällä hetkellä haaveillaan näin.

Hääkimpun, kaasojen kimput sekä sulhasen ja bestmanien vieheet tekee Visan täti Teija! Teijalla on Pirkkalassa kukkakauppa Tmi Teija Silver HopiaHippu ja hän on ihanana luvannut hoitaa häidemme vähäiset kukat. ❤️ Olen erittäin sentimentaalinen ja arvostan todella paljon Teijan panosta tärkeään päiväämme niinkin kaukaa, kuin Tampereelta asti.

Alla muutamia kimppuja, jotka miellyttävät omaa silmää. Kaikki netistä löydetty, en valitettavasti osaa lähteitä kertoa. Saa nähdä mitä vuoden päästä kädestä löytyy. 💖

Aavistuksen turhan bling, mut tää ois aivan ihana ja sopis hääteemaankin! :)
Tää on yks Teijan tekemistä kimpuista, joista tykkään paljon! Tähän vähän blingiä, ni ois hauska. :)


Tää on ehkä ihan all-time-favourite hääkimpuissa! Jos sais vähän eri väreissä, sointuvampina meijän hääväreihin, ni ottaisin tän any day!! ♥
Ja tämmönen söpö, perinteinen pikkukimppu.

Kommentit

  1. Oikeiden kukkien fanina kannatan tuota välimuotoa, tulee todella hieno ja talvihäihin sopiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Itse en ehkä kukkien superfani olekaan, vaikka toki ne kivoja ovat. :) Uskon, että kimpustani saadaan sopivan erilainen ja just passeli mun käteen!:)

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️