Häänettisivu on valmis vieraita varten

Viime aikoina on tavallaan tapahtunut paljon, toisaalta ei sitten taas mitään. Asioita on valmistunut ja varmistunut häitä varten, mutta itse en ole hirveästi asioita tehnyt. Hääkutsut tulivat, hääbändi on nyt varmistettu, kirjoitin kutsujen kuoret jo valmiiksi ja niin edelleen. Viimeisimpänä työnä työstimme Visan kanssa häänettisivut kuntoon niin, että ne olisivat valmiita, kun pian annamme häätiimillemme ja sen jälkeen kaikille vieraillemme hääkutsut!

Hääsivut tehtiin alunperin toiseen nettisivupohjaan, mutta törmättyäni Tahtoo-hääsovellukseen totesimme, että se olisi meille kuitenkin paras paikka pitää häiden info- ja ilmoittautumispuoli kasassa. Tahtoohon oli myös superhelppo tehdä sivut ja ihan parastahan on se, että niiden häänettisivut on nimenomaan suunniteltu sitä varten, että siellä pystyisi hääilmoittautumisen vaivattomasti hoitamaan. Tältä morsiamelta siis iso kiitos, varmasti hoituu kaikki helposti, kunhan kutsut saadaan lähtemään! :)


Nettisivut oli helppo luoda, sillä aloittaessa uuden nettisivuraakileen kanssa, voi valita sille teeman, jonka mukaisesti saat ns. esimerkkisivun itsellesi, johon on valmiiksi upotettuna ilmoittautuminen, hääinfo jne, joita sitten vaan muokkaat haluamallasi tavalla. Myös uusia sivuja ja osioita on helppo lisätä. Itse lisäsin osioita hääinfoon ihan vaan kopioimalla edellisen osion, jotta fontit sun muut pysyi ennallaan oikeanlaisina kussakin kohdassa. Tämä ominaisuus oli meillä huippu! :)

Ennen kuin meillä oli Tahtoo-käytössä, mietimme vanhalla häänettisivullamme, miten ilmoittautuminen olisi järkevintä hoitaa. Lopulta päädyimme puolivalmiiseen ajatukseen, että ilmoittautuminen tapahtuu kaavake täyttämällä, jolloin Visa saisi asiasta sähköpostin ja ilmoitukset kerättäisiin sitten Google Drivessa Exceliin. No tämähän on aika pitkä, turha ja monimutkainen operaatio, kun Tahtoo hoitaa koko ilmoittautumisen meidän puolesta! Häänettisivuille kirjaudutaan vieraan nimellä, josta nettisivu tunnistaa vieraan ja hänen puolisonsa. Ilmoittautuessa näkyy valmiiksi nimet, jolloin vain vieras klikkaa "osallistuu" tai "ei osallistu" sekä lisätietoja, joihin meillä laitetaan erikoisruokavaliotoiveet sekä kyyditystarpeet kirkolta juhlapaikalle. Kun ilmoittautuminen on lähetetty, näkyy meidän Tahtoohon laittamalla vieraslistalla, ketkä ovat tulossa ja ketä on perunut. Sieltä ne on helppo sitten tulostaa tai siirtää Google Driveen (johon olemme koonneet kaikki hääjutut).


Meidän häänettisivun rakenteen näkee ensimmäisestä kuvasta. Esittelemme parisuhteemme aikajanan, eli milloin tapasimme, milloin muutimme yhteen ja niin edelleen. Tämän jälkeen on hartaasti suunniteltu hääinfo. En missään nimessä halunnut hääkutsuun mitään ylimääräistä, joten oli selkeä alusta asti, että hääinfolle on keksittävä joku muu ratkaisu. Hääsivut sopivat meille kuin nenä päähän, joten sinne oli helppo sijoittaa meidän häiden tarkemmat tiedot. Tämän jälkeen sivuilla on ilmoittautuminen sekä minun ja Visan yhteystiedot, mikäli kysymyksiä ilmenee.

Meidän häissämme ei ole kuin kaksi vanhusta (joille nettisivun käyttö saattaa hankalaa olla), joten luotamme, että tällainen nettisivuratkaisu on hyvä juuri meidän häihimme. Nämä molemmat vanhukset ovat Visan mummot, jotka saavat varmasti apua Visan vanhemmilta tai muilta sukulaisilta.

(Pst! Eikä muuten yhtään haittaa, että Tahtoossa on häänettisivujen lisäksi esimerkiksi superkätevä sovellus istumajärjestyksen tekoon ja budjetointiin, joten kaikille morsiamille todellakin löytyy apua!:)

Iiks, kohta ilmoittatuminen aukeaa! 😍

Kommentit

  1. Me ollaan pari päivää jo päivitelty hääsivua ja saatu ekat ilmoittautumisetkin jo. Tää on niin jännää! Kauniilta näyttää nuo makupalat teidän sivuista. Ihana paikka käyttää kihlajaiskuvia ja päästä näyttämään niitäkin luontevasti läheisille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu on niin jännää, et ollaan about samassa vaiheessa hääsuunnitteluja nyt! :D Odotan innolla, että pääsen näkemään teidän hääsivut :) Meillä on vasta yks kaaso miehensä kanssa ilmoittautunut, kun näytettiin häätiimille sivua. Toivottavasti mekin saadaan pian enemmän ilmoittautumisia! :) Joo, toi oli musta tosi kiva idea laittaa niitä kuvia tonne, niin saa sukulaisetkin nähdä niitä, jotka ei välttis oo somessa nähnyt näitä kuvia vielä. :)

      Poista
  2. Meillä tulee olemaan myös Tahtoo hääsivuna, ja ainakin tähän mennessä se on vaikuttanut aivan älyttömän kätevältä ja helpolta käyttää. Kivalta näyttää nuo teidän sivut!

    Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, Tahtoo on tosi kätevä ja helppo! :) Kiitos paljon <3

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️