Kankaiset lautasliinat kruunaavat hääkattauksen

Viime viikolla törmäsin (jälleen kerran) Facebookin hääkirppiksellä tuotteeseen, jota en ollut muistanutkaan häähankinnoissani ottaa huomioon: kangaslautasliinat!

Minulle on ollut alusta asti ehdoton, että kankaiset lautasliinat meille tulee (ja Visa on onneksi ollut samaa mieltä), sillä pidän niiden fiinimmästä tunnusta, jota ei paperisista liinoista saa. Vähän hienommissa ravintoloissa rakastan kangaslautasliinoja, niiden tuntua ja niiden tuomaa fiiniyttä, joten halusin ehdottomasti tuoda tätä fiilistä myös häihimme. Fiilistä, joka on mielestäni hyvän ruokailukokemuksen yksi kohokohdista heti ruoan ja hyvän viinin jälkeen!

Vaikka koen kangaslautasliinat häissämme tärkeiksi, en ole tajunnut, että meidän täytyy itse ostaa ne, näimpä se on ostoslistalta unohtunut. Onneksi nyt muistui mieleen! :)


Löytöni oli kuitenkin todellinen lottovoitto, sillä paitsi saimme tarvitsemamme määrän kerralla, niin saimme ne todella hyvään hintaan (kangaslautasliinat ovat aika kalliita, varsinkin kun niitä lähtee 65 kpl etsimään). Liinat on itse tehdyt, joten jännitin vähän olisivatko ne juuri sellaiset kuin toivoin, mutta liinat nähdessäni pelko osoittautui turhaksi! Ne olivat varsin kauniit, hyväkuntoiset ja kelpaisivat varmasti häihimme paremmin kuin hyvin.

Nämä kangaslautasliinat ovat aavistuksen pienempiä kuin perinteiset kaupasta ostettavat kangasliinat, mutta koimme Visan kanssa, että koolla ei varmaan (tässäkään asiassa) ole väliä, kun ihmiset pyyhkivät niihin suutaan ja suojaavat ruokaillessa syliään. Tuskimpa kukaan niitä niin supertarkkaan lähtee tiirailemaan! :D


Olen todella tyytyväinen tähän edulliseen hankintaamme, jota emme olleet muistaneet ottaa edes huomioon ennen kuin törmäsin Facebookissa näihin. Haimme liinat viime viikon lauantaina, pistimme pesukoneeseen ja nyt meillä on silitystä vailla olevat valmiit kangaslautasliinat häihin, jee! :)

En tiedä tulevatko vieraamme huomaamaan tälläisiä pieniä yksityiskohtia, mutta minulle ne ovat tärkeitä ja ne tekevät tärkeästä päivästäni täydellisen. Toivottavasti toki vieraatkin kiinnittävät huomiota yksityiskohtiin, kuten kangaslautasliinoihin, etten niitä ainoastaan itseni takia tee.

Kommentit

  1. Ihanaa, että tekin löysitte mieleiset liinat! Olen samaa mieltä, että liinan tosiaankin kruunaavat juhlakattauksen, ja meidän liinat ovatkin varmaan eniten fiilistelemäni häähankinta. :) Ja koolla ei tosiankaan ole aina väliä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ihana että teilläkin on jo omat, koska onhan nuo nyt aika luksusta! 💕😍 Mä oon kans tosi innoissani kangasliinoista, en tiiä onks normaalia! 😅

      Poista
  2. Itsekin olen ehdottomasti kankaisten lautasliinojen ystävä. Mekin löysimme omamme fb-kirppikseltä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, FB-kirpparit rokkaa täs asias, kun noi on oikeesti aika hintavia, kun kuudellekymmenellekin vieraalle ostat monen euron liinat. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️