Häänettisivu

Häät lähestyy ja asioita pitää ruveta miettimään vähän konkreettisemmin. Yksi näistä asioista on ilmoittautumisen hoitaminen sekä hääinfon saaminen vieraille. Mitä helpommin nää hoituu, ilman että meidän täytyy jokaiselle laitella erikseen sähköpostia hääinfosta tai hääkutsun oheen mitään erillisiä lippulappuja, ni mä oon erittäin onnellinen. :)

Facebookissa mulle tuli joku aika sitten nettisivualustan mainos, jolla on helppo tehdä nettisivuja ja siitä se idea sitten lähti. Visa toimii IT-konsulttina ja mä sisällöntuottajana, joten aika meidän tyylistä on sitten luoda nettisivut häille. Mä en tiiä kuinka iso juttu tää on Suomessa, mutta ymmärtääkseni ainakin Jenkeissä jonkun verran tehdään nettisivuja häille.

Tässä kaavailtua etusivua :)

Meidän hääsivulle on ajateltu monta roolia, kuten edellämainitut ilmoittautuminen ja hääinfo. Näiden lisäksi ois kiva, jos häiden jälkeen sinne sais myös hääkuvat, niin ois vieraille tuttu osote, mistä kuvat näkee. Veikkaan, et tää ei ehkä oo mahollista, mutta aina voi koittaa esimerkiksi linkin laittaa sivuille. Nettisivu on salasanasuojattu, sillä ei-kutsuttujen ei tarvitse sivustoa nähdä. Hääkutsuun tulee laittaa vain, että "lisätietoja täältä" ja nettisivujen osoite sekä salasana.

Valmiille alustalle nettisivut on aika helppo tehdä, kun on valmiit pohjat, joihin periaatteessa voi vaan lisätä omat kuvat ja tekstit. Halutessa voi modaa sitten vähän lisää, jos taitoa ja halua riittää. Meillä pohjana toimii Wix-palvelu, joka on periaatteessa ilmainen aina siihen asti, että ostetaan meidän häille sopiva domain (eli www-osoite). Domain ja nettisivut otetaan käyttöön siinä vaiheessa, kun hääkutsut on lähetetty eli muutamia kuukausia ennen häitä. Näin hinta pysyy hallussa, ja nettisivua pystyy käyttämään häiden jälkeenkin.

Häänettisivut, kyllä vai ei? Mitä mieltä, onko teidän häihin tulossa?


PS. Käy äänestämässä Enää ei voi vaihtaa Vuoden uudeksi hääblogiksi 2018 täällä. Vuoden uusi hääblogi -äänestystä jäljellä viikko! ♥

Kommentit

 1. Nettisivut olis kyllä näppärä idea niemn omaan turhien lippulappusten välttämiseksi. Meillä ei vaan tämä toimisi, sillä kummankin suku on niin "vanhanaikaista väkeä", että enemmänkin ihmettelisivät miksi kaikki täytyy nykyään tehdä internetissä. :D Kriiseilen kyllä itse jo valmiiksi kuinka pystyn kutsun yhteyteen mahduttamaan kaiken informaation

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! Meillä ei pahemmin vanhempia ihmisiä häihin ole tulossa, joten tämä onnistunee näin. Vinkkinä tuohon, että jos sposti ei ole liian teknologinen, niin voihan aina lähettää spostilla ilmoittautuneille lisäinfot esim wordina tai pdf:nä, saa helposti tulostettuakin! Ystävillä oli näin häissä ja toimi hyvin!:)

   Poista
  2. HyväHidea tuo sähköposti, laitetaanlharkintaanl :)

   Poista
 2. Erittäin hyvä pointti tämä nettisivujuttu. Vaikuttaa nimittäin aika näppärältä, eikä ollut tullut itselle mieleenkään. Menee ehdottomasti harkinta- ja keskustelulistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että blogiteksti auttoi! :) Toivottavasti koette tämän teille hyväksi ratkaisuksi!

   Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️