Hääblogimiitti @ Love Me Do

Tänään tuli mukavia uutisia! :)

Eilen loppui Love Me Do Hääblogimiitin ilmoittautuminen ja tänään tuli sitten miitin info ja aikataulut sekä kaikista mukavinta - osallistujalista! Mukaan lähtee viimekerran bloggarien lukumäärä about tuplana! Peräti 17 ihanaa bloggaajaa on tulossa minun lisäkseni mukaan ja päivästä tulee jälleen superkiva!


Tiedossa on tietenkin itse Love Me Do -häämessut, mutta sen lisäksi upeita hääpukunäytöksiä, brunssi ihanien kollegoiden kanssa, häähuutokauppa ja kaikista jännittävimpänä... Vuoden Hääblogi -äänestyksen tulokset! (Äänestä Enää ei voi vaihtaa Vuoden Uudeksi Hääblogiksi 2018 täällä!)


Koska oma hääpuku on jo aikalailla kirkastunut mieleeni, odotan innolla, josko messuilla olisi oma pukuni muotinäytöksessä tai muuten nähtävillä, josko pääsisi vähän hiplailemaan jo!!

Mielenkiintoisen tästä häämessusta tekee myös se, että se tulee olemaan Visan ensimmäinen häämessu!:) Hän lupasi ehdä messupostauksen ennen ja jälkeen fiiliksillä, mutta saa nähdä miten posti toteutuu!:) Itse laittelen luonnollisesti myös tarkempaa analyysiä messuista jälkikäteen!

Hääblogimiitissä menossa mukana:

Kommentit