Enää ei voi vaihtaa nyt myös Instagramissa!

Perustin blogille Instagramin, jonka tarkoituksena on avata vähän tarkemmin blogia ja elämää sen takana. Esimerkiksi huomenna kun osallistun (toivottavasti, jos tästä hieman tervehdyn) Love Me Do -häämessun blogimiittiin, niin laittelen materiaaleja pitkin päivää Instagramiin.

Mietin pitkään blogin Instagramin perustamista, sillä en ollut varma koinko sen turhana lisänä itse päätuotteelle (eli blogille). Totesin, että Instagram-tili täysentää mukavasti blogia, eikä olisi irrallinen sivutuote. Pelkäsin myös, että homma lähtisi käsistä, ja kohta kaikissa mahdollisissa someissa olisi kanava tälle blogille. Joillekin se toimii, mutta en koe että tämän blogin yleisö on esim Facebookissa toisin kuin Instagramissa, jossa hääblogien tilejä vilahtelee jatkuvasti!

Vaikken perustanutkaan Instagramia heti heinäkuussa, kun aloitin bloggaamisen, niin onneksi tässä on vielä ainakin 15 kuukautta aikaa instagramittaa!:) Toivon, että aktiiviset lukijani ja seuraajani löytävät tiensä myös Instagramin puolelle.

Käy siis seuraamassa @enaaeivoivaihtaa ja osallistu tekemiseen mukaan!

Kommentit