Häähankinta: huntu

Pitkään mietin haluanko huntua ja aikalailla päivän välein vaihdoin mielipidettäni. Pikkuhiljaa tilanne alkoi kallistua hunnun puolelle, kun totesin, etten sitä toiste pääse (toivottavasti) käyttämään ja kun löysin sen oikean huntu-tyypin!


Minulla on hiukset suurinpiirtein ristiselkään, joten halusin, että huntu olisi hiusteni pituinen. En vielä tiedä, millainen kampaus minulla tulee hääpäivänäni olemaan, mutta juuri tuo pituus tuntuu omalta.

Hunnussa ei tarvitse olla mitään suurempia kommervenkkejä, yksinkertainen riittää. Ei kimallusta, pitsiä tai muutakaan. Mielellään kampakiinnitys, jonka voi sitten tarvittaessa purkaa, jos kampauksestani tulee sellainen, ettei kammalla huntua saa kiinni.

Ehdoton toive oli (pituuden lisäksi), että huntua kiertäisi jonkinlainen nauha ja että huntu on kaksikerroksinen. Toiveissani on, että sama teema toistuisi hääpuvussani, mutta saa nähdä pystyykö budjetti niihin pukuihin mitä olen katsellut ja haaveillut. :)


Sitten kun ihan vahingossa "se oikea" huntu osui kohdalle Facebookin hääkirppiksellä, niin pistin heti viestiä ja sain yksissä häissä palvelleen, täydellisessä kunnossa olevan, juuri toiveideni mallisen hunnun 15 eurolla! Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni enkä malta olla välillä pitämättä huntua kotona, "ihan vain kokeillakseni".


Kommentit

 1. Huntu on niin ihana! Tuollaista pituutta olen itsekin ajatellut, vaikka tykkäisen enemmän pitkästä... mutta tuo sopii mekkoon paremmin. Ei vain taida onnistua hunnun laittaminen kuitenkaan kun hiukseni ovat auki eikä huntu taida siten pysyä missään kiinni xD Harmittaa, kun kuitenkin sen haluaisi, koska kuten sanoit: eihän sitä koskaan muulloin pääse käyttämään. Ja jotenkin kun nykyisin moni morsian valitsee hunnuttomuuden, tuntuu huntu entistäkin spesiaalimmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks sulla hiukset ihan kokonaan auki, ilman mitään kiemuroita, esim lettejä tai jotain?:) Jos näin on, on ne sitten pieniä sykeröitä, lettejä tai jotain, niin saahan hunnun pinneilläkin kiinni!:) Kannattaa jutella esim kampaajan kanssa tai googlailla, josko olisi joku keino saada huntu kiinni avonaisiin hiuksiin!:)

   Poista
  2. Juu, olen kaavaillut että hiukset tulee ihan kokonaan auki eli ilman lettejä tms...mutta ehkä huntu voisi pysyä jos olisi joku koko pään ympäri menevä kukkaseppele...

   Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️