Ensi vuoden morsian! ♥


Parasta just nyt, on se, että vuosi 2018 on alkanut ja se tarkoittaa sitä, että me mennään naimisiin ensi vuonna!! :) Malttamattomana jo odottelen, että vihdoin pääsee isommalla vaihteella tekemään juttuja: valitsemaan häämekkoa, varaamaan kirkkoa, väsäämään hääkutsuja, ja niin edelleen.

Ehkä ihanin asia vuoden vaihtumisessa on se, että vihdoin meidän häät alkavat konkretisoitua eivätkä ole enää haman tulevaisuuden haaveilua. Tietyt ystävät ovat olleet mukana häävalmisteluissa, mutta esimerkiksi kummankaan meidän perheet eivät ole ehkä vielä oikein tajunneet, että häät ovat tulossa. Pieni nolous aikaisesta innostuksesta saa väistyä, kun voi vihdoin ylpeänä puhua ensi vuoden häistä. Pelkän suunnittelun sijaan voi oikeasti tehdä ja hankkia asioita. Voi myös olla, että sulhanenkin pääsee hääsuunnittelumoodiin, kun tajuntaan iskee, että häät ovat vuoden päästä.


Loppujen lopuksi, niin paljon, kuin tulevat häät itseäni jännittävätkin, niin veikkaan, että meidän 2019 morsiamien ja sulhojen jännitystä suurempi on uusien tämän vuoden hääparien jännitys! Kaikille teille miljoonasti tsemejä ja onnea, pitäkää hieno häävuosi! Onnea myös kaikille niille morsiamille ja sulhasille, ketä kosittiin joulun ja uuden vuoden aikoihin! Tervetuloa hääintoilemaan ja Enää Ei Voi Vaihtaa -hääblogin pariin!

Tästä vuodesta tulee upea! ♥

Kommentit

  1. Hihii! Ensi vuonna naimisiin! Ihanaa, että häät todella alkavat tulla konkreettisemmiksi eikä tarvitse enää olla vähän nolona kertomassa vuonna X juhlittavien häiden suunnittelusta, vaan voi sanoa suunnittelevansa ensi vuonna juhlittavia häitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan!! ♥ Ja teillä vielä kun häät on ihan alkuvuodesta, eihän teillä ole kun piirun yli vuos aikaa!! ♥♥

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️