Ensimmäinen kihlavuosipäivä ♥

Tänään se on! Tasan vuosi sitten saatiin Visan kanssa sormukset sormeen, joten pidetään 11.1. meidän virallisena kihlapäivänä, vaikkei varsinaista kosintaa ollutkaan. ♥


Tuntuu käsittämättömältä, että kihloihin mennessä aikaa häihin oli lähes kaksi vuotta ja nyt jo lähes puolet tuosta ajasta on kulunut. Onneksi paljon on ehditty jo tekemään ja suunnittelemaan, mutta silti paljon itse konkreettista tekemistä on vielä jäljellä! Kaikista isoin huolenaihe, mekko, jota ei tahtonut löytyä, on myös vihdoin piirtynyt tarkkaan mieleeni ja olen peräti löytänyt pari oikeaa mekkoa, joita pitäisi mennä kokeilemaan myöhemmin keväällä liikkeisiin.

Jotkut ihmiset ei pidä avioliittoa tai kihloja minään, mutta mulle ne on todella tärkeitä asioita. Musta on ihana tietää, että Visan kanssa kuulutaan virallisesti, lain edessä kuin myös ihmisinäkin, toisillemme. Kihlautuminen on mulle nimenomaan lupaus naimisiinmenosta ja kihloihin voi mennä ilman sormuksiakin. Mun mielestä siinä vaiheessa, kun puhutaan jo  "ihan oikeasti" häistä, aletaan olla aika pre-kihlatasolla. Lupaus naimisiinmenosta roikkuu ilmassa, vaikkei sitä ehkä virallisesti olisikaan esitetty.

Kihlojen jälkeen oli mulle luonnollista lähteä suunnittelemaan häitä ja onneks Visa oli samaa mieltä. Aluksi keskusteltiin siitä, että Visa oli vakaasti sitä mieltä, että vuosi kihlausta riittää. Saatiin onneks keskusteltua jo ihan rahan takia häävuodeksi 2019. :)

Haluan tähän vaan kertoa, että oon kiitollinen, että Visa jaksaa ja haluaa rakastaa mua ja mennä mun kanssa naimisiin. Ihana mies! ♥


Kihlakuvat ottanut ihanaakin ihanampi ystäväni Eve! ♥

Kommentit

 1. Pakko kommentoida, että aika loistava termi tuo 'pre-kihlataso'. :'D Tämä täytyy ottaa käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha, kyllä! :D Mulla on yleisesti kaikkia omia sanoja, joille tutut ja kaverit nauraa. Tämä menee samaan liigaan. :D

   Poista
  2. Hih! Naureskelin samaa. Tämän voi varmaan ottaa käyttöön "Missä mennään?" -keskusteluun (jollaiset ovat minulle tuttuja vain tv-sarjoista :D): "Ollaanko sun mielestä jo pre-kihlatasolla?".

   Poista
  3. No todellakin! Vaadin termiä sanakirjaan! 😅

   Poista
 2. Paljon onnea! Hirvittävän nopeasti aika oikeasti kuluu, vaikka välillä muulta tuntuukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja totta! Kohtahan on jo meidän häävuosi ja kaikki tekemättä! Ei vais, viime päivinä on suunnittelut alkaneet siirtyä haaveilusta konkreettiseen suunnitteluun, että ehkä tää tästä! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️