Huomenna Love Me Do Autumn Fair Kaapelitehtaalla!

Huomenna järjestetään jälleen häämessujen suurin tapahtuma Suomessa ja hääsyksyn kohokohta Love Me Do. Odotan suuresti sekä itse messuja kokonaisuutena, hääpukunäytöksiä sekä blogimiittiä. Ja messujen ihan ykköskohtana on Korus Design, joka on tehnyt vihkisormukseni ja sovittiin, että häen sormuksen messuilta, niin jännää!

Huomenna lauantaina 6.10. Helsingin Kaapelitehtaalle kerääntyy jälleen lähes kaksisataa näytteilleasettajaa, reilu kymmenen hääbloggaajaa ja ennen kaikkea tuhansia morsiamia, kaasoja, sulhasia ja muita läheisiä. Sisäänpääsy maksaa 6 €, joka sisältää sisäänpääsyn lisäksi narikan. Love Me Do on aina ollut (nyt neljännet Love Me Do:t itsellä tiedossa) hyvin järjestetty ja vaikka porukkaa on, niin aina pääsee juttelemaan näytteilleasettajien kanssa, katsomaan upeita hääpukuja ja osallistumaan workshopeihin. Myös blogimiitti on tosi mukava aina, vaikka välillä aikataulut saattavatkin olla tiukat, niin minulle on pääasia, että pääsen viettämään aikaa ja höpöttelemään hääjuttuja kanssamorsiamien ja ennenkaikkea hääbloggaajakollegoiden kanssa. <3


Seuraavaksi muutamia omia odotuksia messujen varalle:

1. Vihkisormus ja Korus Design
No siis tottakai ihan ykkösenä on oman vihkisormuksen hakeminen. Toivottavasti sormus sopii ja on oikeankokoinen. Siihen tiedän pystyväni luottamaan, että sormus on aivan upea ja näyttää mitä kauneimmalta kihlasormukseni rinnalla! <3 Suosittelen ihan kaikkia poikkeamaan Korus Designin ständillä, heidän upeasta ja laajasta valikoimasta löytyy toivottavasti mahdollisimman monelle upea sormus! :)

2. Hääpukunäytökset
Iik, oon niin hääpukutyttö, ettei mitään rajaa! Hääpuvut on aina yhtä ihania ja olisin superonnellinen, jos saisin vaan loppuikäni katsoa hääpukunäytöksiä ja kaikkia valkoisia pukuja ja tyllejä ja helmoja ja pitsejä. Pelkät puvut ei hääpukunäytöksien parhaimmistoa ole, vaan muotinäytöksissä saa myös konkreettisia vinkkejä tämän hetken muista muoti-ilmiöistä, kuten kampauksista, kimpuista, meikeistä ja koruista. Suosittelen ehdottomasti kaikkia olemaan paikalla edes yhdessä hääpukunäytöksessä! :)
Hääpukunäytökset ovat klo:
11:30-12:00 Kansainvälinen häämuotinäytös (2. kerros)
13:00-13:30 Kotimainen häämuotinäytös (2. kerros)
14:00-15:00 Vuoden Hääpukusuunnittelija 2018 -kilpailunäytös (2. kerros)
15:00 Vuoden Hääpukusuunnittelija 2018 -kilpailun tulosten julkistaminen (2. kerros)
15:30 Kansainvälinen häämuotinäytös (2. kerros)3. Hääkattausäänestys
Hääkattausäänestykseen on tehty kymmenisen erilaista hääkattausta, joista äänestetään messuilla yleisön suosikki. Hääkattaus ei pelkästään äänestyksenä ole hauska, vaan kymmenestä täysin erilaisesta kattauksesta saa huippuhyviä ideoita myös omiin häihin sekä hääkattauksiin. Vaikka meillä on hääkattaus selvä, aion silti pitää silmäni auki, jos jotain siistiä toteutettavaa ideaa tulisi meidänkin häihin! :)

4. Workshopit
Love Me Do:ssa on useita eri workshopeja eri näytteilleasettajien toimesta ja ne on ihan huippuja. Workshopeihin täytyy yleensä ilmoittautua etukäteen, mutta varmasti paikallakin voi vielä, jos tyhjiä paikkoja workhopiin on jäänyt. :) Tänä vuonna Brother Finland järjestää tarra-askartelua ja jakaa tarratulostusideoita osastollaan 59. Home In Garden järjestää yksinkeritaiset pöytäasetelmat -näytöksen osastollaan 63 kello 12:30, 14:00 sekä 15:30. Fuji Finlandin osastolla 81-82 voi opetella hittituotteen Instax-pikakameran käyttöä, joten sinne kannattaa suunnata jos pikakamerat eivät ole tuttuja. Ja viimeisenä Pauligin osastolla 32 voi suunnitella oman kahvipaketin #munkahvi, joka on esimerkiksi vieraslahjana upea! :)

Tässä mun tärpit huomiselle! Toivottavasti mahdollisimman moni tulee paikalle ja jos törmäät muhun messuilla, niin saa toki tulla juttelemaan, olisi ihana lukijoitakin päästä vähän jututtamaan teidän hääsuunnitelmista! :)

Nähdään huomenna! <3

Kommentit