Vihkisormuksen tilaaminen

Käytiin vihdoin lauantaina Tampereella Korus Designin liikkeessä. Tässä on ollut matkalla vähän aikatauluongelmia sun muita, mutta vihdoin melkein kuukauden yrittämisen jälkeen päästiin Tampereelle ja nimenomaan katsomaan potentiaalista vihkisormusta.

Jos mennään vähän ajassa taaksepäin, niin törmäsin tähän kyseiseen Hetki-sormukseen muistaakseni Korus Designin Instagramissa jo keväällä. Kun häihin oli vielä noin vuosi aikaa ja ajatukset vihkisormuksesta vielä vähän hakoteillä, niin lykkäsin sormuksen valintaa myöhemmäksi. Jatkoin kuitenkin sormuksen etsimistä, kun tuolloin en yhtään edes tiennyt millaista sormusta oikeastaan hakisinkaan.


Ajatukset aina kuitenkin palasivat tuohon upeaan Hetki-sormukseen ja lopulta päätin, että nyt mennään kokeilemaan sormusta, että sopiiko se edes kihlan kanssa yksiin! Koska olin aiemmin ollut niin hukassa vihkisormukseni kanssa, oli ehkä hyvä, että menimme näinkin ajoissa katsomaan sormusta, sillä jos se ei olisikaan ollut hyvä, niin minulle olisi jäänyt kuitenkin vielä kahdeksan kuukautta sormuksen etsimiseen.

Lauantaina mentiin Tampereen keskustassa sijaitsevaan pieneen putiikkiin ja heti sisäänastuessa tuli hyvä fiilis! Korus Design on pieni perheyritys, jossa palvelu oli superhyvää ja itselle tuli kiva olo siitä, että kun isä oli töissä, niin (ymmärtääkseni) hänen tyttärensä istui tiskin takana ja katsoi jotain lastenohjelmia tietokoneelta. Koska itse liputan täysiä perheyrityksiä, joissa otetaan eri sukupolvet mukaan, niin tuli hyvä mieli siitä.

Sillä välin, kun kultaseppä palveli hetken vielä edellistä asiakasta, katselimme Visan kanssa ympärillemme. Putiikki oli pieni, mutta kuitenkin sopivan väljästi sisustettu, ettei tullut ahtaanpaikankammoa. Kaikki Korus Designin korut ovat aivan upeita ja ihailinkin jo valmiiksi Hetki-sormusta, kun spottasin sen hyllystä.


Kuten sanottua, kun vuoromme koitti, saimme erinomaista palvelua liikkeestä. Vertailin kihlasormustani ja Hetki-sormusta vierekkäin, kun pohdin, olisiko siinä loppuelämän kestävä combo. Ja sitähän se on! Saadessani sormuksen käsiini rakastuin heti ja hetken jopa kriiseilin onko oikein tehdä valinta ensimmäisen sormuksen kohdalla. Kyllä on. Ihan kuin hääpukuni sekä juhlapaikkamme suhteen, se ensimmäinen nyt vain sattui olemaan oikea.Sormukset näyttävät jopa yllättävän kauniilta yhdessä, odotan malttamattomana, että pääsen kokeilemaan sormustani sormeen! Kultaseppä otti kihlastani mittoja ja analysoi sitä. Hän myös varmisti että sen koko on hyvä, jotta myös vihkisormuksestani tehtäisiin samankokoinen. Hän tiedusteli, onko perusmallissa oleva 12 timanttia sopiva määrä ja totesimme, että on.

Jatkoimme matkaa Visan isoäidin luo lompakko ja mieli kevyempänä, kun iso häihin liittyvä asia oli päätetty ja olimme enemmän kuin supertyytyväisiä valintaamme! ♥

Kommentit

 1. Kaunis vihki ja hyvännäköinen kombo! Onnea sen oikean löytämisestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon kyllä superonnellinen kauniista duostani! ❤️

   Poista
 2. Ihanaa, että mieleinen kombo löytyi! Sitä kun tulee pitämään sormessaan sitten koko loppuelämän! (:

  VastaaPoista
 3. Jippii! Mahtavaa, että unelmiesi sormus oli todellisuudessakin unelma :) Ja pisteet yritykselle hyvästä palvelusta. Sitten alkaakin tuskainen odottelu, että saa viimein kaunokaisen sormeen pysyvästi ’:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ehkä itsekin tavallaan yllätyin, että sormus oli sitten luonnossa yhtä ihana kuin kuvissakin! :) Todellakin, voin suositella Korus Designia lämpimästi kaikille! :) ...Joo, kun saan valmiin sormuksen itselleni on vielä tuskastuttavat 6 kk edessä odottelua, huhuh.

   Poista
 4. Molemmat ovat kyllä yhdessä ja erikseen tosi kivan näköiset! :) Meilläkin on suunnitelmissa lähteä sormuskaupoille nyt syksystä, jännittävää. 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin ovat!! ♥ Uu, jännittävää! Kerrohan sitten mihin päädytte! :)

   Poista
 5. Kaunis yhdistelmä nuo sormukset :) pitäisi itsekin alkaa pikku hiljaa katselemaan vihkisormuksia, mutta en oikein tiedä yhtään millaisen haluaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne on niin kauniita 😍❤️ en mäkään tiennyt etukäteen, katselemalla ja etsimällä löyty mulle mieluinen :)

   Poista
 6. Sopii kyllä tosi kivasti yhteen nuo kaksi!:) Mä olen myös tässä viime aikoina käynyt pari kertaa sovittelemassa sormuksia mutta vielä on ihan auki, että millaisen haluan. Tai no jotain on tietty pystynyt jo rajaamaan pois, joten on se mielipide vähän jo tarkentunut mutta ei vielä tarpeeksi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii! ♥ Onhan tässä vielä aikaa ja sitä paitsi, edes sen verran oot edistynyt asiassa, että oot saanu rajattua valintaa! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️