Visan Vieraskynä: Mitä odotan polttareita

Häihin on kohta vajaat 200 päivää, eli h-hetki vain lähenee vauhdilla. Ennen tulevia häitä pitäisi päästä viettämään polttareita. Olen itse osallistunut vain yksiin polttareihin, joita itse olin järjestämässä. Näihin polttareihin saatiin mukavasti ohjelmaa aikaiseksi ja hyvä yhteishenki koko viikonlopun ajalle. Tähän mennessä siis parhaat polttarit :)

Omien polttareitteni ajankohdasta ei ole minulla tietoa, ja toivonkin, että se pysyy loppuun asti salassa. Toivottavasti bestmanit hoitavat ajankohdan suunnittelun ajoissa, koska viikonloput tuppaavat täyttymään jo kuukausia ennen.


Mielestäni polttarit tulisi olla juhlakalun näköiset. Itse harrastan kevytmuotoisesti pingistä, sulkapalloa ja salibandyä sekä aktiivisesti kalastusta. Olisi erittäin kiva, jos näistä jotain saataisiin näkymään polttareihini. Varsinkin kalastus ja mökkeily on erittäin lähellä sydäntäni, joten niiden yhdistäminen olisikin varmasti helpoin tapa saada minut viihtymään. Koska häämme ovat loppu keväästä niin kalastusmahdollisuudet jäävät aika pitkälti pilkkimisen varaan (olettaen, että polttarit olisivat talvella/keväällä).

Suurimpia odotuksiani olisikin saada lähimmät ystävät yhteen, viettää aikaa yhdessä, nauttia ruuasta, juomasta ja mukavista harrasteista yhdessä. Ainut asia mitä toivon on, että polttareissani ei olisi mitään ns. extreme-kokemuksia, kuten laskuvarjohyppyä yms. En koe, että tämän tyyppiset tekemiset olisivat yhtään minun tyyppisiä.

Kommentit