Hääkenkien etsiminen on varsinainen metsästys

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Shophop.fi:n kanssa.

Mulla on selkee visio millaset hääkengät haluan enkä oo valmis maksamaan niistä paljoa. Hintapolitiikka on tiukka pääasiassa, koska kukaan niitä kenkiä muutenkaan sieltä helman alta näe, niin en näe syytä tuhlata niihin miljoonia, kunhan ovat mukavat. Pääasiassa haluaisin, että kengät ois käytetyt, mutta koska en oikeen muutenkaan löydä niitä, ni pakko kai ostaa mitä vastaan tulee.

Eli haluaisin valkoiset korkokengät hääkengiks 5-9 sentin korolla. Mielellään feikkinahkaiset tai sen tapaiset kengät, joissa ei pidä olla yhtään mitään ylimääräisiä kommervenkkejä. Vähän pyöristetyt kärjet kengissä saisi olla, jotta omaa silmää miellyttäisi. Koron haluan olevan noinkin matala, jotta jaksan kävellä niillä koko illan ilman, että jalkoja särkee. Itseni tuntien tosin luultavasti heitän kengät jossain välissä nurkkaan, että pystyn bailaamaan kunnolla... :)

Tämän tyyppiset kengät ovat suurinpiirtein mitä haen. Eri värinä tietenkin ja ehkä vähän paksummalla korolla, mahdollisesti myös matalammalla.
https://www.zalando.fi/tamaris-platoo-avokkaat-rose-ta111b0wa-j11.html 
Ylläolevat kengät on Zalandosta, joten hintakaan ei olisi paha, kun heiltä löytyy kaikenlaisia alennuksia. Tsekkaa tämänhetkiset alennukset tästä..

Jos tiedät tämäntyyppiset kengät, niin saa vinkata! :)

Kommentit