Häähankinta: korut

Viimeksi kerroin, että the dress on nyt löytynyt! No, the dress ei ollut ainoa asia, mitä Zazabellasta mun mukana kotiin lähti, ostin nimittäin samalla myös kaula- sekä korvakorut! ♥

Hankinta on sinänsä hieman huvittava, koska en tosiaan oo hirveesti hääkoruja miettinyt. Joskus vähän yrittäny nopeesti selailla jotain Timanttisia, että mutta ei oo eteen "sellasia täydellisiä" koruja mulle sattunut. Pidän korvakoruja juhlana muutenkin ja kaulakorujakin joskus, ni oli aika selvää, että tämä yhdistelmä mulle myös häihin tulisi. Joskus ollaan myös Visan kanssa puhuttu, että hän voisi mulle esim ens joululahjaksi korusetin ostaa (minun hyväksyminä), niin saisi sen yhdistettyä muutenkin annettavaan lahjaan ja pois päiväjärjestyksestä.

Niin rakastunu näihin! 😍
Zazabellassa kuitenkin sattui, että mekon valinnan jälkeen, kun loikin onnellisena liikkeessä mekko päällä, rupesi myyjä puhumaan (eli myymään) muusta hääpukeutumisesta. Kerroin, etten ollut ajatellutkaan asiaa, mutta olin ajatellut vähän blingiä. Myyjä kaivoi kaapista parit korusetit, joista jälkimmäinen oli ehdottomasti niin minua kuin häämekkoani. Se sopi todella hyvin häämekkoni kanssa, korosti jopa puvun eleganttiutta kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Hyväksi onnekseni myös korusetti oli alessa, joten sain niidenkin alkuperäisestä hinnasta pienen siivun pois.

Olen erittäin tyytyväinen hankintoihini ja tänään tilasin myös asuuni sopivat kengät! Ne esittelen, kun olen saanut ne ja todennut ihaniksi. Niin ja sormustakin voisi ruveta kohta metsästämään! ♥

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Eikö vaan! 😍 Ootan niin innolla hääpäivää, et pääsen pitää näitä kaunokaisia! 😍

   Poista
 2. Todella kauniit korut! Mulla on vähän tuon tyyliset korvikset, mutta nyt olen harkinnut josko sittenkin valitsisin niiden sijaan jotkut vähän yksinkertaisemmat ja modernit, kun mekkonikin on ehkä vähän sen tyylinen. Pitää varmaan käydä tuolla Espoon Zazabellassa katsomassa asusteita ja koruja, varsinkin jos nekin ovat alennuksissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen toki! Asusteista en ole varma, mutta kengät ja korut olivat alennuksessa. Muistaakseni alet taitavat loppua tämän kuun alkupuolella, en muista milloin. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️