Vihkisormustoiveita

No tässäpä vasta aihetta. Paljon on haaveita, mutta oon vielä suht hukassa toiveideni kanssa. Halusin vähän erilaisemman kihlan, joten veikkaan et vihki pitää olla vähän simppelimpi. Timantteja oltava ehottomasti. Aion pitää kihlaa ja vihkiä yhtä aikaa kädessä, joten yhteen on sovittava.

Tässä meidän kihlasormukset <3
 Asiaa tietenkin hankaloittaa mun kihlasormuksen vähän hankala muoto. Täähän on siis päältä leveämpi kuin alta ja haluisin kuitenkin, että sormukset menis aika saumattomasti yhteen. Täysin saumattomasti ne ei siis tuu menemään yhteen, ellei jostain löydy sormusta joka ois alta leveempi kun päältä, mut se kuulostaa jo aika hämmentävältä. :D


Ajatukset pyörii tällä hetkellä timanttirivissä tai rinkulassa, jossa yksi timantti. Tai sitten.... Noh, vaihtoehtoja on noin miljoona. Ehkä eniten mielessä se, että sopii nykyisen kanssa yhteen. Ja tietenkin, että olisi kaunis.

Tillanderin sormukset on viime aikoina ihastuttanut (ja kauhistuttanut Visan lompakkoa...). Ne on jotenkin siroja, mitä kaipaan, sillä mun nakkisormiin pitää olla kaks ohutta sormusta, et näyttää ees vähän fiksulta ja koska kihla ei hirveen kapee oo, ni vihkin oltava mielellään kapea. Haluun jotain suht simppeliä ja kaunista, ei mielellään liian kallista, mutta tätä pidetään kuitenkin loppuelämä mukana, että saa vähän kuitenkin pistää peliin.

http://tillander.com/mellow_internal/tillander/products/4
Kihlan kanssa oli aika ehdoton, että ei ulkonevaa kiveä. Nyt kun on vähän tottunut sormukseen, ni voi ehkä vähän ulkonevakin olla, mutta ei luultavasti ihan yhtä ulkoneva, kuin alla olevat esimerkit, jotka upeita toki onkin.
   
http://tillander.com/tuotteet/sormukset/solitaarisormus-2 
http://tillander.com/tuotteet/sormukset/unelmien-vihkisormus 
Veikkaan, että tässäkin asiassa käy taas niin, että vuoden päästä kun lähtee sormusta etsimään, niin on jo ihan eri mietteet ja halut. Ja ne halutkin muuttuu niin paljon liikkeessä, että mukaan lähtee iiiiiihan eri sormus, kuin oli haluja alunperin.

Visa on päättäny pitää kihlasormuksensa, ostaa mahdollisesti uuden suht samanlaisen, mutta valkokultanen simppeli ohut rinkula sillä pysyy. Oispa itelläki noin helppo valinta. :D

Kommentit