Tulossa: Love Me Do -häämessut 2017

Tämä blogiteksti on maksettu mainos. Teksti ja mielipiteet ovat omiani.

Olin tammikuussa ensimmäisillä häämessuilla vain pari viikkoa kihlauksen jälkeen. Kyseessä oli kaksipäiväinen Love Me Do -häämessu ja ihastuin menoon ikihyviksi, joten päätin heti olla mukana myös seuraavalla kerralla. Näitä syksyn häämessuja on siis tovi odotettu, eikä pelkästään siksi, että vihdoin voin "oikeasti" haaveilla ja miettiä hankintoja, eikä vain haaveilla häistä, jotka viimeksi siinsivät reilun kahden vuoden päässä.


Love Me Do Autumn Fair järjestetään 7.10. Helsingin Kaapelitehtaalla. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta takit ym isommat kantamukset suositellaan jättämään narikkaan, jonka hinta on 3 €. Love Me Do:ssa on Suomen monipuolisin valikoima hää- ja juhla-alan näytteilleasettelijatarjonnassa, joten jos haluaa häämessuille mennä, mutta ei ole aikaa kuin yhteen, suosittelen katsastamaan nimenomaan Love Me Do:n.

Mä itse odotan todella paljon häämuotinäytöksiä. Oi kaikkia niitä kauniita ja ihania häämekkoja ja frakkeja, smokkeja sun muita komeuksia! Viimeks kattelin vähän sillä meiningillä, et mikä on kaunis ja mikä ei, mutta tällä kertaa taidan vähän tarkemmin paneutua siihen, minkä haluan ja minkä en, mistä asioista pidän ja mistä en. Tämän lisäksi tietenkin täytyy varmaan kampauksista ja asusteista hakea vähän inspiraatiota (mähän en edelleenkään tiedä esimerkiks, että haluanko hunnun vai en!). Aiemmasta häämekkopostauksestani näkee vähän ideaa minkälaista mekkoa on mielessä, joten ihana päästä lähempää näkemään (ja toivottavasti myös vähän hypistelemään 😍) millaiselta omat suosikit oikeasti livenä näyttää.Näytteilleasettajista odotan tosi paljon esimerkiksi Frakkipalvelu NAM:ia. Oon aika satavarma, että Visa sieltä oman pukunsa/frakkinsa/smokkinsa vuokraa, joten täytyy vähän valikoimaa tarkistella, josko pääsisin edes vähän esittämään toivomuksia millaista vaatekappaletta Visa päälleen pukee. Sama se, komea mies siellä alttarilla on joka tapauksessa vastassa. <3

Toiseks odotan todella paljon Tillanderin osaston näkemistä! Kuten mun vihkisormuspostauksesta näky, niin tällä hetkellä aika paljon Tillanderin sormuksista haaveilen, joten täytyy kattoo josko sieltä joku ihana löytyis. Tillanderin sormukset on niin erilaisia, muttei kuitenkaan liian radikaaleja, pakko tykätä. :)

Mulla on myös vuosisadan taisto siitä, että haluanko oikean kukkakimpun vai kestokimpun (vaikka puhuin jo, että haluan kestokimpun). Tämän takia odotan todella paljon myös Korukimput.fi:n osaston näkemistä, koska josko ne osais vakuuttaa mut johonkin suuntaan? Never know! Korukimpuissa ois myös se hauska, että ne voi joko säilyttää sellaisenaan tai vaikka ihan vaan ottaa vuokralle häiden ajaksi tai lainailla kavereille myöhemmin. Ja säilyy kauniina koko häiden läpi!

Yleisesti odotan kaikkia hyviä messuetuja ja -alennuksia. Vähän ajoissa ollaan, mutta ainahan voi alennuksia hääkakuista ja -kukista ja -meikeistä, -kampauksista, sun muista katsella. Toivottavasti löytyy jotain kivaa! :) 

Eli siis Love Me Do 7.10. Helsingin Kaapelitehtaalla. Ilmainen sisäänpääsy!
Onko teillä ajatuksia, ootteko tulossa ja mitä odotatte tapahtumalta eniten? :)


Kommentit