Hääbändi

...on nyt varattu! Häiden alkusuunnittelusta asti oli selvää, keidät haluan häihin soittamaan ja nyt ne on sitten myös buukattu.

Pyörin nuorempana paljonkin musiikkipiireissä ja tutustuin siellä henkilöön jos toiseenkin. Tämän takia oli selvää, että meille tulee livemusiikkia, mutta myös, että haluaisin tuttuja muusikoita soittelemaan häihin.

Oltiin torstaina kattomassa Helsingissä Vesa Holmalan akustista soolokeikkaa. Visan raahasin paikalle lähinnä, että näkee ketä häihin sitten soittelemaan tulee. Keikkaa oli katsomassa myös Juke Järvensivu, tyyppi jonka halusin Veskun kanssa häihin soittelemaan, joten siinä oli sitten hyvä keikan jälkeen kysyä, lähtisivätkö mukaan. Pojathan oli tietysti mukana. Vielä sovittava tarkemmat speksit ja kuulemma kerrottava ennen häitä mikä on häätanssikappale. :D


Musta on hienoa, että koska musiikki on kuitenkin tosi tärkeetä ja noita tyyppejä tuntee, ni totta kai sitä omiin häihin nyt täytyy tuttuja poikia saada soittelemaan!(: ois vähän outoa jos siellä jotain randomeja ois soittelemassa.

Kaikennäköstä näiden kanssa nähty ja tehty. :D

Veskun sooloprojektia saa kuunnella täältä. (:


Itse häätanssikappale on kovassa mietinnässä ja veikkaan että se pian muotoutuu. (:

Kommentit

  1. Täytyy sanoa, ettei ole tyypillisimmän hääbändin näköinen kaksikko. ;) Mutta mahtavaa, että sulta löytyy tuttavapiiristä luotettavat tyypit, joiden osaamisen tuntee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, veikkaan ettei meillä tulla yhtäkään valssia kuulemaan, joten nämä rokkaritpopparit kelvannee. :P mutta on kyllä mukavaa, että tietää tasan mitä saa!(:

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️