Pöytäkoristeet avartuvat

Kesällä törmäsin Facebookin hääkirppiksillä (jälleen) ideoita etsiessäni pöytäkorttien jalkoihin. Eli siis joko menun tai ohjelman tjv jalkoihin, joilla kortit saa pysymään pystyssä. Jalkojen idea on yksinkertainen: liimaat tarvitun määrän (meillä vrm kuvan mukaisesti 4 tai 6) skumppakorkkia yhteen alaosasta ja koristelet haluamalla tavalla esim kuvan mukaisesti nauhalla. Mahdollisesti noita voi myös spreijata tai koristella hilein ym, jos kokee tarpeelliseksi, mutta meillä ei luultavasti sellaista nähdä. :)


Olin esitellyt idean kaasoille ja Heke totes, että oli just keväällä häissä, joissa oli sama idea ja vois saada jopa noita käyttämättömiä korkkeja meillekin. No nyt sitten eilen Heke laitto taas viestiä, että nyt on pari hedelmäpussillista korkkeja, tuo Helsinkiin tänään ja antaa mulle kun ens kerralla nähään.

Kuin jees, sanon vaan! Jälleen yks pieni steppi lähemmäs häitä. Toivottavasti ens vuoden alussa pystyyään lähtemään konkretioimaan asioita. Yritän pysyä ajoissa hääsuunnitteluissa ja ehkästä varmasti tulevaa stressiä. :D

Kommentit