Hääkakkuseikkailu jatkukoon!

Jos joku ei ole perillä meidän hääkakkuongelmista, niin kannattaa briiffata itsensä nopeasti täällä!

Postaus on tehty yhteistyössä KP Cateringin kanssa.

Mennään Naimisiin -häämessuilta käteen jäi ehkä ainoana konkreettisena asiana (meidän häiden kannalta) käteen KP Cateringin esite ja keskustelu heidän kanssaan meidän kakkuepisodista. Messuja seuranneella viikolla soitin sitten KP Cateringille ja sovimme palaverin viikkoa myöhemmäksi. Tuon palaverin tarkoituksena olisi ihan vain keskustella heidän kondiittorinsa kanssa kakusta, millaisia ehdotuksia hänellä olisi ja näin edelleen.

Yritimme ennen tuota tapaamista Visan kanssa keskustella pari kertaa kakusta, mutta aina keskustelut päättyivät samallalailla: ei täytekakkua, ei juustokakkua. Suosikkimakujamme ovat valko- ja maitosuklaa sekä erilaiset marjat, mutta keväthäihimme olisi hieman hankalampi tuoreita marjoja kakkuun saada. Minä halusin jotain vähän erikoisempaa häiden teeman mukaisesti, mutta Visa perinteikkäänä miehenä ei sitten arvostanut erilaisia ehdotuksiani. Lopulta totesimme, ettemme edes yritä varautua mitenkään KP Cateringin tapaamiseen, vaan menisimme sinne senhetkisin sekaisin ajatuksinemme.

Kyllähän tämäkin kaunis on, mutta ei yhtään meidän tyylinen

Tapasimme KP Cateringin Ilpon viikko sitten keskiviikkona ja kieltämättä lopputulos oli vielä erilaisempi kuin mitä itsekään osasin odottaa! Ilpo oli kaivanut pöydälle toistakymmentä kuvaa kakuista, joita hän ja KP Catering olivat jo tehneet, joiden pohjalta aloihimme erittäin tuotteliaan aivoriihemme. Suklaakakku kiinnostaisi, mutta pelkäsin, että se olisi liian tavanomainen, eikä tarpeeksi juhlallinen. Oma "bravuurini" (en tiedä voiko sitä sanoa bravuuriksi, jos ihan vain teen usein sen tyyppisiä kakkuja) on juustokakku, joten sen kanssa fiilikset veisivät liikaa perus kotibileisiin. Visaa kiinnosti nutellakakku, mutta ei sekään oikein minua säväyttänyt. Keskusteltiin rahkakakuista ja ties mistä, kunnes aloimme päästä oikeille jäljille.

Listassa oli kuva jonkinsortin kakkupiirakasta, jonka pohja ja reunat oli mudcakea ja jonka päälle/keskelle oli laitettu muistaakseni jotain pähkinäistä moussea. Vaikka tämäkin kuulosti hyvältä, halusimme kakusta oikeasti itsemme näköisen. Eli häidemme näköisen. Eli jotain erilaista ja outoa, etteivät vieraamme (tai blogimme lukijat jos niikseen tulee) ole ikinä vastaavaa nähneet. Ja me halusimme tuon oudon kakun.

Koska suosikkisuklaamme on valkosuklaa, pyysimme mudcaken tehtävän valkosuklaasta. Tämä on jo ensinnäkin jotain sellaista, etten yhtään tiedä mitä odottaa. Muuta kuin tietenkin sen, että se kuulostaa superhyvältä! Keskellä olevaa moussea piti hetken miettiä, mikä sopisi valkosuklaamudcaken kanssa ja mistä pitäisimme. Marjat oli tosiaan yliviivattu, joten jotain hedelmää pitäisi olla ja mielellään ehkä vähän kirpsakkaa. Visa ehdotti appelsiinimoussea, mutta minä halusin siihen vielä toisen maun mukaan. Olen aina rakastanut passionia, joten sitä siis! Ja päälle luonnollisesti hieman valkosuklaata. Hetken tätä pyörittelimme ja kun saimme Ilpolta hyväksynnän, että maut toimivat  mitä luultavimmin yhteen, saatoimme tuulettaa: hääkakku on nyt alustavasti valittu!


Tilasimme kakusta maisteluversion kahden viikon päähän. Tarkoituksena on pitää pienet kakkukekkerit ainakin mukaan ehtivien kaasojen ja bestmanien, ehkä muutaman ystävänkin kanssa ja maistella hääkakkuamme. Mikäli se ei vain syystä tai toisesta miellytä makunystyröitämme, Visa kannustaa edelleen nutellakakkua. Toivotaan, että tästä kakusta tulee mitä suurin hitti meidän häissä! Ainakin ihmiset ovat olleet todella innoissaan siitä, kun olen heille kakusta puhunut.

Tässä vaiheessa en voi kun suuresti suositella ammattilaisen tapaamista, jos on solmukohdassa jossain häihin liittyvässä asiassa. Jos olisimme Visan kanssa vain hakanneet päätä seinään keskenämme, olisimme luultavasti tyytyneet ratkaisuun, joka ei olisi loppujen lopuksi miellyttänyt kumpaakaan tai molempia. Asiantuntijan kanssa keskustellessa saa sekä uusia ideoita, että myös näkemyksen siitä, mikä toimii ja mikä ei. Pelkät palaverit jonkun yrityksen kanssa eivät tietääkseni yleensä maksa mitään eivätkä ne tietenkään tarkoita, että olisi pakko ko yritykseltä jotain tilata. Vahva suositus meiltä ainakin tälle asiantuntija-aivoriihelle!! :)

Raportoin kakun maistelun jälkeen fiiliksiä ja erityisesti kuvia kakusta, iiks! Lähdimme KP Cateringiltä niin intoa puhkuen, että kakkuongelma kuitenkin ratkesi A) johonkin suuntaan edes ja B) erikoiseen suuntaan vielä kaiken lisäksi. Olen ihan superinnoissani edelleen kakusta, olen varma että se on superhyvää! 😍

♥ 87 päivää jäljellä ♥

Kommentit

 1. Hienoa, että hääkakkuasia edistyy ja löysitte mieleisen yrityksen toteuttamaan sen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! On kieltämättä huojentunut olo, kun tätäkin ehti jo aavistuksen stressaamaan tässä! :D

   Poista
 2. En osaa edes kuvitella, että miltä tuo teidän valitsema kakku mahtaa maistua, mutta KP-Cateringin tuntien varmasti lopputulos on hyvä 😋😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että itsekin pitää vähän pohtia miltä kakku tulee maistumaan, mutta ainakin KP:hen luotto on kova! 😊

   Poista
 3. Ooh, nyt kuulostaa jännittävältä! Odotan innolla jatkopostausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, eikö vaan! 😍 Mäkin odotan innolla, että saadaan kakku maistiin! 😍😍

   Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️