Love Me Do -häämessut 20.1.2019

Love Me Do -häämessuista on jo lähes viikko, mutta minä raapustan blogimiitistä tekstini vasta nyt. Itse messuilla ei tullut hirveästi pyörittyä ajan takia ja siksi, että muiden hääbloggaajien kanssa oli vain ihan huippua nähdä taas! :)

Aamu alkoi tuttuun tapaan Kovasen minibussilla Kiasmalta Kaapelitehtaalle. Kuten aina, kuski oli mukava tyyppi ja bussi oli erittäin siisti. Mikäli meillä olisi tarvetta häissä vieraiden kuljetukselle, niin ottaisin varmasti Kovaseen yhteyttä! :)

Kaapelitehtaalla meitä oli vastassa hääblogiemäntä Tina, joka ohjasi joukkomme tuttuun blogiloungeen. Nopeiden kuvailujen ja tavaroiden jättämisen jälkeen kiirehdimme All Wall's Collectiven pisteelle. He olivat halunneet meidät malleiksi taidemuotokuvilleen, jotka itse asiassa osoittautuivat tosi hauskoiksi! Kuvista tuli upeita, vaikka muoviset linnut ja -tausta eivät ehkä alkuun vakuuttaneetkaan minua. Anteeksi skeptisyyteni. :D Kuvien ottaminen oli yllättävän hauskaa, vaikken erityisesti kameran edessä viihdykään. Taustoja ja rekvisiittaa voi vuokrata esimerkiksi häihin, mikäli perinteinen kuvaseinä ei kiinnosta. Tämä olisi oikeasti aika hauska idea! Alta voitte kuitenkin nähdä muutaman minun, Jotain Keltaista Iiran ja Häähumussa Jasmiinan kuvista:



Kaikkien oltua kuvassa pääsimme kauan himoitun KP Cateringin tarjoaman brunssin ääreen! Tarjolla oli aasialaisen tyyppistä ruokaa ja itse ainakin peukutan sekä kyseistä cateringia, että ruokaa ihan täysillä! Ruoka oli superhyvää ja sen ääressä oli tietenkin mukava höpötellä muiden neitien (ja parin rouvan) kanssa tulevista häistä!





Ruoan jälkeen lähdimme kohti kotimaista hääpukumuotinäytöstä. Puvut olivat superkauniita, mutta itse ehkä kiinnitin enemmän huomiota mallien kampauksiin. Vaikken varsinaisia ideoita hääkampaukseen saanutkaan, niin kauniilta kaikki näyttivät!

Hääpukumuotinäytökset ovat toki mukavia, mutta se on kyllä aika kova homma dokumentoida ne! Samalla kun yrität katsella pukuja, niin pitäisi yrittää ottaa sekä kameralla blogiin järkeviä/julkaistavia kuvia että puhelimella Instagramiin jotain materiaalia. Pahoittelut siis, että kaikki Instagram-otokset eivät mitään hittejä olleet.. :D











Iltapäivällä meillä oli Miraquen ohjaama magneettiripsityöpaja. Aluksi luulin (ja taisi moni muukin luulla), että me saisimme itse laittaa ripset päähän opastuksella, mutta saimmekin "vain" ison kasan neuvoja, miten saada magneettiripset kauniisti ripsiin. Itse olin tähän ehkä tyytyväisempi, kuin siihen, että olisin kaiken kansan edessä taistellut tuntitolkulla magneettiripsien kanssa. :D Myöhemmin parit bloggaajat olivat laittaneet magneettiripset ja ne näyttivät sekä tosi kauniilta, että luonnollisilta. Itse en ole vielä niitä ehtinyt kokeilla. Miraquelta sain kuitenkin pari uutta ohjetta, joiden avulla toivon saavani nämä ongelmitta ripsiin!




Ripsityöpajan jälkeen lähdimme Iiran kanssa kohti Luonkosin pistettä. Meille oli luvattu öljypuhdistuskakut, jotka ovat siis luonnonkosmetiikkapuhdistuspaloja. Öljypuhdistuskakut näyttävät hieman palasaippualta, mutta kokeiltuani pidin niistä kyllä kovasti! Keskustelimme Luonkosin edustajan kanssa tovin ja hän kertoi mm. valmistavansa itse kaikki käsin. Minulle valittiin herkälle iholle suunnattu Radiant.


Päivän Love Me Do:ssa päättivät kansainvälinen hääpukumuotinäytös sekä Vuoden hääblogien palkitseminen. Kristallihäät voitti median (eli median ja meidän hääbloggaajien) valitseman Vuoden hääblogi 2019, Bridelisa sai kunniamaininnan bloggaajien yhteistyön parantamisesta ja.... tittididiii ihana Sarah Mon Rêve d'Amour -blogista voitti Vuoden hääblogi 2019 -tittelin! Onnea paljon kaikille voittajille, olette ne ansainneet kovalla työllänne! ♥

















Päivän päätteeksi lähes kaikki meistä hääbloggaajista palkitsi itsensä superihanalla seuralla ja hyvällä ruoalla, kun vietimme illan yhdessä ravintolassa. Oli mitä ihanin ilta jälleen! ♥

Kiitos yhteistyökumppaneille, Love Me Do:lle sekä kaikille hääbloggaajille ihanasta päivästä! ♥ Instagramiin tallennetusta Storystä pääsee vielä fiilistelemään häämessuja!



♥ 92 päivää jäljellä ♥

Kommentit

  1. Tosi hyviä kuvia olet saanut näytöksestä! :) Mä en ikinä saa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kerranki sain 😅 yleensä puhelimella ne on ollu vähän huonompia, nyt vihdoin uudella kameralla saa hyviä!

      Poista
  2. Paljon kivoja kuvia, messuilla näyttää olleen niin paljon kaikkea ihanaa! 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä taas kaikkea ihanaa ohjelmaa sekä bloggaajille että yleisesti tarjolla! ♥

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️