Mennään Naimisiin -häämessut 12.1.2019

Lauantaina oli superihanat Mennään Naimisiin -häämessut ja tietenkin blogimiitti! ♥ Vaikkei aamu ehkä lähtenyt parhaalla tavalla käyntiin, kun jäin bussista yhden pysäkin liian aikaisin ja kävelin jäisillä Helsingin kaduilla liukkaissa nilkkureissani tovin, niin ilta päättyi mitä parhaimmalla tavalla.

Saavuin messuille hieman myöhässä bussiepisodin takia, mutta ihana Sara ja Rea (ja myös myöhässä ollut Sarah) olivat minua vastassa Wanhan Sataman sisäänkäynnillä. Teimme nopean stopin blogitilassa, jonka jälkeen suuntasimmekin kuoharibrunssille. Brunssi oli todella hyvä ja sen tarjosi meille Wanhan Sataman ravintola SOIMA. Aamiaisen aikana tutustuimme bloggaajien kanssa (jotka oikeastaan kaikki olivat jo jotenkin tuttuja) ja höpöttelimme vähän sivuraiteillakin asioita.

Kuoharibrunssin jälkeen siirryimme blogitilaan, jossa söimme jälkiruoan ja jatkoimme höpötyksiämme. Tämän jälkeen lähdimme kiertelemään messuille. Itselläni ei hirveästi inspiraatiota tai hankintoja ole enää haussa, joten enemmän messujen kiertely oli hääfiilistelyä. Pysähdyimme Sarahin kanssa ensimmäisenä Meventin pisteellä, josta saimmekin itseasiassa paljon irti. Sarah on ottanut hääsuunnittelun Meventiltä ja minua kiinnosti lähinnä Meventin ja Juhlahumuan yhdistymisen myötä tulevat muutokset. Meille on tulossa muutamia vuokratuotteita entiseltä Juhlahumualta, niin halusin varmistaa, että varauksemme on edelleen kunnossa. Keskustelimme, että mikäli ei varauksia meidän haluamille tuotteille ole, saatamme saada ne jo ennen pääsiäistä, eli reilua viikkoa ennen häitä. Tämä olisi mahtavaa, niin saisimme kirjoitettua lasiplaseerauksiin nimet kaikessa rauhassa.Tämän jälkeen meitä kiinnostivat miesten puvut. Minä hain tarjouksia smokkivuokrista (vaikkei Visa vieläkään täysin ole tätä päättänyt) ja Sarahia kiinnosti puvun teettäminen. Varsinaisesti en mitään kovin erikoista tarjousta saanut, mutta lähinnä juttelin myyjien kanssa, että millaista löytyy. Minulla alkaa olla aika tarkka visio Visan hääpuvusta, mutta saa nähdä saanko tahtoani läpi. :D Suht samanlaiset ajatukset meillä kai on.Lopun aikaa kiertelimme rauhassa messualuetta, ihastelimme ja otimme kuvia. Messualue oli hieman sokkeloinen, luultavasti koska olin siellä ensimmäistä kertaa, niin olin hieman kujalla. Olin hieman sekaisin, että olinko nyt varmasti kiertänyt koko messualueen ja nähnyt kaiken, mutta luulen, että lopulta kaikki paikat tuli kierrettyä. Messualue oli hieman pienempi ja intiimimpi kuin esim Love Me Do:ssa, mutta paikkanahan Wanha Satama on miljoona kertaa kauniimpi kuin Kaapelitehdas. Olisin ollut kiinnostunut katselemaan hääalusvaatteita, mutta yhtäkään esittelijää ei harmikseni messuilla ollut. Muuten en tosiaan mitään erikoista kaivannut, koska tarpeita ei pahemmin ole enää.

Juttelin jossain vaiheessa KP-cateringin kanssa hääkakuista ja meidän harmittavasta casesta. Heidän hintahaarukkansa hääkakuille tuntui järkevältä, tyypit tosi mukavilta ja maistiaiset erinomaisilta, joten luultavasti aion soittaa heille ja sopia tapaamisesta. Meillä on ajatukset niin hukassa hääkakusta, että taidamme haluta ihan tavata hääkakun tekijän, niin saamme jotain ideoita hääkakkuun. Selvitellään miten kaikki onnistuu vai onnistuuko! :)

Iltapäivällä vielä saimme kuunnella Strictly Style -bloggaajan Hanna Väyrysen opastusta häävieraan pukeutumisesta. Hän erityisesti painotti, että häävieraiden on hyvä uskaltaa käyttää värejä. Tätä toivon myös meidän häävierailta; punaista, keltaista, sinistä, vihreää, kukkakuosia jne.

Elevent Groupin Helena Ahti-Hallberg opasti seuraavaksi korkokengillä kävelyyn. Hänen tärkeimmät pointtinsa olivat hyvä ryhti, "korsetin" ylläpitäminen ja tietenkin järkevien kenkien valinta. Ei kannata valita hääkengiksi kymmenen sentin korkoja, jos ei ole tottunut kävelemään niillä.

Seuraavaksi kuvasarja hääpukumuotinäytöksestä. Tässä ehkä ainoa itseäni kummeksuttanut asia oli se, että näytös oli nimenomaan hääpukumuotinäytös eikä häämuotinäytös. Malleilla ei ollut hääkampauksia, vaan kaikilla oli hiukset kiharrettuina alhaalla (jotka osittain peittivät pukujen kauniita selkämyksiä) ja hääkimput ym vermeet puuttuivat suurimmaksi osin. Pari hääkimppua taisin nähdä esityksen alkupuolella. Näitä olisin ehkä kaivannut, koska tosiaan hääkampaus hakusessa vielä. :D
Lähtiessämme saimme mukaamme perinteiseen tapaan myös pussin lahjuksia yhteistyökumppaneilta. Pretty by Flormarilta saimme ison laatikon täynnä meikkejä. Pretty by Flormar on edullinen ja laadukas merkki, jota myydään tällä hetkellä vain Tokmannilla. Nämä meikit menevät ehdottomasti testiin - hyviä arkimeikin sävyjä löytyi. Nyt täytyisi vain opetella meikkaamaan! :D Cityshopparilta saimme vuodelle 2019 järjettömän kasan loistavia tarjouksia. Toivottavasti tälle tulee käyttöä, kun pääsemme Visan kanssa treffeille ja muutamia pieniä häähankintojakin on vielä tekemättä... :) Lisäksi saimme mm. perinteisen Viking Linen etukortin sekä Olo Groupilta etukortin Ravintola Emoon. Tällä vienkin sitten Visan syömään. Tietenkin myös häälehtiä saimme, kun saimme Häät ja Mennään Naimisiin -lehtien uusimmat painokset! Näissä saadaan seuraavat illat kulumaan. Pop up Kemuilta saimme 100 % biohajoavia ilmapalloja, itse ainakin arvostan biohajoavuutta, kiitos! Lisäksi saimme Goodiolta suomalaista käsintehtyä raakasuklaata ja Juha Laitalaisen "Tahdon! Suomalaisia hääkuvatarinoita" -kirjan.

Kerrassaan ihana, yksi parhaista tähän asti saaduista goodie bageista, kiitos todella paljon kaikille yhteistyökumppaneille! Monille on jo keksitty hyvät käyttökohteet, joista lisää sitten Instagramin puolella, kun käyttöön tulevat! <3Päivä oli ihan huikea! Ehdottomasti parasta antia oli blogimiitin vapaa-aikataulu, jonka ansiosta saimme viettää paljon aikaa bloggaajakollegoiden kanssa höpötellen ja kihisten omia hääjuttujamme. Superiso kiitos bloggaajille, Mennään Naimisiin ja kaikille yhteistyökumppaneille. Kiitos, että sain kutsun hääblogimiittiin!

Kiitos erityisesti hääblogimiittiin osallistujat:

Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame
Häämimmit
Mon Rêve d'Amour
Tuuli's Wedding Edition
Rakkaudella, Rea
Jotain keltaista
Häähumussa


♥ 103 päivää jäljellä ♥

Kommentit

  1. Oi vitsit kuinka hyvät kuvat oot saanut hääpukunäytöksistä �� Omat kuvat ovat aina olleet jotenkin ihan todella epäonnistuneet, eikä niitä ole viitsinyt blogissa julkaista ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli tosi hyvät paikat tosi lähellä lavan edustaa, siksi kuvatkin on paremmat kun esim mun ottamat Love Me Doista. Kuvathan on otettu ihan puhelimella, ni harmittaa, että ne on noin blurrisia. Muuten ihan kivoja kuvia joo, kiitos. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️