Viimeinen yö neitinä ja hääyön viettopaikka

Meille oli Visan kanssa aika selkeää, että hääyön viettäisimme hotellissa, emme kotona tai missään muussakaan majoituspaikassa. Piti siis ainoastaan miettiä, mikä hotelli olisi meidän hääyölle sopiva paikka.

Itse halusin hieman merenrannalle sijoittuvia hotelleja Helsingissä, mutta järkevistä syistä Visa tavallaan ehkä ylipuhui minut Sellon GLO hotelliin, joka on varmasti myös aivan upea. Kieltämättä olisi vähän hölmöä häiden jälkeen kahdelta aamuyöllä lähteä taksilla vielä toiselle puolelle Helsinkiä, kun voisimme päästä kymmenen minuutin ajomatkalla ihan yhtä mukavaan hotelliin. Myös hääsunnuntaina on nopeampi suunnata siivoamaan hääpaikkaa ja voimme rentoutua hieman pidempään hotellilla.


Hääyön lisäksi sovimme kaasojen kanssa, että viettäisimme viimeisen yöni neitinä samaisessa hotellissa. Näin voisimme aamusta asti valmistautua yhdessä suureen päivääni, eikä kenenkään tarvitsisi lähteä matkustamaan aamutuimaan kotoaan mihinkään. Yhdessä vietetty viimeinen yö kaasojen ja morsiamen kanssa on jotenkin niin ihana ajatus. Tiedän saavani paljon tukea, turvaa ja toivottavasti jännityksen lieventymistä kaasoilta.

Visalla ei ainakaan toistaiseksi ole suunnitelmia, miten viettää viimeisen yön ennen häitä. Hän luultavasti yöpyy joko kotona ja bestmanit tulevat aamulla meille tai sitten hän menee suoraan vanhemmilleen yöksi, joka on hääpaikan lähistöllä. Veikkaan, että Visa ei aio asiaa miettiä ennen hääviikkoa, mutta minä ainakin haluan tehdä viimeisestä yöstä neitinä ikimuistoisen!

Vaikka hotelli on jo päätetty, varausta emme ole vielä saaneet tehtyä. GLO hotellien hääsviittipaketit täytyy ymmärtääkseni varata puhelimitse ja kun soitin sinne toukokuussa ei varaaminen ollut vielä mahdollista. Tai ainakaan heillä ei silloin vielä ollut hintoja ensi vuodelle, joten asiakaspalvelun henkilö lupasi selvittää hinnan ja olla yhteydessä. Valitettavasti mitään ei ole kuulunut.

Täytyy varmaan syyskaudella ryhtyä aktiivisemmaksi asian suhteen, jotta saamme varmasti haluamamme hotellin ja huoneen.

Kommentit