Tämän morsiamen suuri haave on toteutettu!

Blogipostaus on tehty yhteistyössä Juhlahumuan kanssa.

Kuten joku eeeeehkä saattaa muistaa, haaveilin aikoinaan paikkakorteista, jotka ehdottomasti halusin meidän häihin. Nimittäin peilisistä paikkakorteista, jotka oli superhienot! Valitettavasti yrityksen ja erehdyksen kautta jouduimme toteamaan, että peiliset paikkakortit olisi supervaikea tehdä itse fiksusti ja toooodella kallis teettää. Jouduimme siis hylkäämään ajatuksen ja siirryimme plan b:hen, jonka itse asiassa tilasin jo, mutta sitten kohtalo astui peliin...!

Seuraan Enää ei voi vaihtaa:n Instagram-tilillä Juhlahumua Häät -tiliä, jonka Instagram Storiesiin kuin vahingossa eksyi kuva vuokrattavista lasiplaseeraus paikkakorteista! No nehän oli tietenkin ihan must have, joten eikun viestiä, että onko vapaana ja mun on ehdottomasti saatava ne!

Lasiplaseeraus paikkakortteja varten (sekä muutamaa muutakin hääjuttua varten) jonkun häätiimin jäsenen täytyy opetella joku hienompi käsiala. Tai ainakin toivon, ettei morsiamen tarvitse omilla harakanvarpaillaan kirjailla nimiä laseihin. Muuten kukaan ei löytäisi paikalleen pöytäkartasta huolimatta... :D

Kuvakaappaus rakastumisesta! ♥

Selvitin myös, että mitähän muuta Juhlahumua:lla olisi sellaista, mitä me voitaisiin omiin häihimme vuokrata. Vaikka heillä olisi ollut tosi paljon kaikkea hienoa, niin tämä morsian on ollut ajoissa ja joko hankkinut jo kaiken tai sitten meille ei tule muuta ylimääräistä. No BAR-kirjaimet me vuokrataan myös Juhlahumua:lta, mikäli niiden kanssa kaikki sujuu. :)

Juhlahumua.fi on juhlasomistekauppa sekä -vuokraamo, joka tarjoaa myös erilaisia juhlasuunnittelupalveluita. Juhlahumua-verkkokauppa on ollut auki vuodesta 2014 ja se on alusta asti tehnyt paljon blogiyhteistöitä, jota kautta yrityksen työntekijä Jenni alunperin löydettiinkin. Henkilökohtaisesti olen myös todella tyytyväinen saamaani palveluun, mitä olen Juhlahumua:n kanssa keskustellut. He ovat aina ammattimaisia, ystävällisiä ja haluavat todella auttaa juhlanjärjestäjää täydellisessä juhlapäivässä.

Häätuotteiden vuokraaminen on minusta ehkä helpoin tapa hankkia häätavaraa. Ei tarvitse maksaa hirmuisia hintoja tuotteista, jotka normaalisti maksaisivat PALJON ja joita joskus on jopa vaikea saada käsiinsä. Häiden jälkeen tavarasta pääsee eroon ihan vain palauttamalla tuotteet vuokrayritykselle sen sijaan, että aloittaisit jopa vuoden kestävän häätuotteiden myyntiprosessin.

Ja loppuun vielä hehkutus:
Noi lasiplaseeraus paikkakortit on ihan rakkaus! Ne sopii täydellisesti meidän pöytäkattauksiin ja häihin ja on juurikin sitä mistä haaveilin. Tämän morsiamen suuri haave toteutettiin juurikin, isot kiitokset Juhlahumualle! ♥

Kommentit

  1. Tosi hyvä että löysit, millaiset halusitkit!
    Nuo lasiplaseeraukset ovat kyllä ihanat! Ja erilaisemmat, en ole ihan clear-lasisia paikkakortteja ollenkaan. Olisikohan liian iso vaiva, jos noiden lasien takana pitäisi/kiinnittäisi paperin, johon on nimi kirjoitettu halutulla fontilla, ja siitä vaan jäljentäisi läpi? Niin ei tarvitse käsialasta huolehtia :D
    Mulla on ihan kamala käsiala, ehkä maailman rumin, joten luojan kiitos netin fonteista! Paikkakortitkin piti ehdottomasti tulostaa koska ei vaan pysty käsin. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon ihan fiiliksissä! ♥ Haluttiin nimenomaan vähän erilaista ja erilaista me nyt saadaan! :)
      Itse asiassa toi jäljentäminen ois tosi hyvä idea! Kiitos vinkistä, ei oltu tajuttukaan tota!
      Mulla ei kans oo mikään niin hieno, et haluisin sillä mitään "juhlatekstejä" kirjotella, ni saa kaasot ja tulostin kyllä hoitaa. :D Tietää vieraatki, mitä teksteissä lukee.

      Poista
  2. Vau, onpa hienot! Vuokraaminen voisi tosiaan olla hyvä vaihtoehto monen koristeen kohdalla :) Ja tuo Anniinan fontti-idea on musta hyvä, se voisi toimia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Ihan huippua, että löydettiin lopulta! :) Aiotaan todellakin jäljentää tekstit meidän lasisiin koristeisiin! :)

      Poista
  3. Mä tykkään näistä vielä enemmän kuin peileistä ja tykkäsin siitäkin ideasta tosi paljon! Mahtava juttu, että toivomasi nimikyltit onnistuivat. Tulostimella nimiä vaan printiksi ja siitä lasin läpi piirtämään niin tulee siisti, vaikka oma käsiala ei niin kaunis olisikaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jos nääki ois peiliä, ni en tiiä oisko peilejä sit jo liikaa pöydissä, kun niihin tulee vähän sinne tänne peilejä. Oon ihan superinnoissani tästä! :) Joo, täytyy printtailla ja kirjotella niiden läpi, niin saadaan vähän nätimpi fontti ♥

      Poista
  4. Hauskaa, kuinka iloiseksi tuollaiset pienetkin yksityiskohdat voi välillä tehdä ihmisen!:D Tosi kauniita nuo lasiset paikkakortit ja vähänkö näppärää, että niitä saa tuollalailla vuokrattua, ettei sitten häiden jälkeen varastossa loju läjä turhia lasinpalasia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Tää oli mun suuro toive, mut tosi hankala toteuttaa, ni oon superilonen, että onnistuu nyt näin helposti!:) Ja todellakin, lasi on vielä niin helposti rikkoutuvaa, ettei sitä halua kaapissa makuuttaa, niin hyvä näin. :)

      Poista
  5. Nämä ovat kyllä tosi kauniit ja tyylikkäät paikkakortit! Täytyy itsekin tutustua, että mitä kaikkia hääkoristeita sitä voisikaan ostamisen sijaan vuokrata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, laajentuu välittömästi mahdollisuus kaikkeen uuteen ja hienoon. :)

      Poista
  6. En ole koskaan häissä törmännyt tällaisiin - ihana idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! 😍 Oon törmänny tähän nyt pari kertaa eri hääjärjestäjien toimesta, mutta en kenenkään morsiamen "ideana".

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️