Kaasoilla on nyt mekot!

Vihdoin sekin stressinaihe on ohi, nimittäin kaasot Iida ja Heke sanoivat sunnuntaina yes to the dress!

Edellisen mekkokokeilun jälkeen oli vähän stressaantunut, turhautunut ja ärsyyntynyt fiilis, mutta kuitenkin saatiin vähän hahmottumaan, millaiset mekot kaasoilla voisi olla. Itse asiassa kaasoille valittiinkin sitten aikalailla samanlaiset mekot, joihin jo viimeksi ihastuin.

Heke kävi toukokuun puolessa välissä yksinään katselemassa mekkoja, kun etsi toisen ystävänsä häihin kaasonmekkoa. Hän löysikin Espritistä nätin turkoosin mekon ja laittoi minulle ja Iidalle mekosta kuvaa. Pienten pohdintojen jälkeen pistin mekot tilaukseen netistä (kun liikkeessä ei ollut kokoja, ja jälleen parissa eri koossa) ja sunnuntaina sitten päästiin vihdoin kokeilemaan mekkoja kaasoille!

Mekot näyttävät kuvissa paljon sinisemmiltä, mutta luonnossa väri lähenee jopa tumman turkoosin ja smaragdinvihreän sekoitusta. Päätimme kuitenkin, että koska turkoosi on niin häilyvä määritelmä (välillä selkeästi vaaleansinisiäkin myydään turkoosina) ja pidimme mekkojen väristä, niin väri ei ollut ongelma. Sitten vaan jännitettiin mitä kaasot mekoista sanoivat päällään!


Hekellähän oli jo aiemmin mekko päällä ollut, mutta liikkeessä oli tuolloin ollut vain pari numeroa liian iso mekko, joten ihan täydellistä mielipidettä mekosta ei ollut voinut muodostaa. Kun näin mekot kaasojen päällä ja he peilailivat itsejään Iidan kokovartalopeileistä, totesimme että joo, nämä me otamme. Mekot olivat todella kauniita ja helma on kevyt, mutta tarpeeksi pitkä, että saman koon mekko menee sekä pitkälle Iidalle että vähän lyhyemmälle Hekelle, näyttäen molemmilla hyvältä. Mekot peittävät myös tarpeeksi ylävartaloa, etteivät ne kirkossa näytä "säädyttömiltä".

Ainoan pienen hetkellisen ongelman aiheutti Visa (joka oli jälleen WhatsAppin avulla mukana), joka totesi, että mekot näyttivät halvoilta eivätkä olleet hänen suosikkinsa. Keskustelimme kaasojen kanssa mitä teemme ja laitoin lisää kuvia Visalle. Lopulta pienimuotoinen tilanne ratkesi sillä, että Visa silitteli sanomisiaan niin, että mekkojen nauha on halvannäköinen, mekot itsessään olivat erittäin kauniita.

Mekko on Espritin "sifonkimekko ja solmittava vyö"

Mekkojen kanssa kaasot saavat pukea mitä haluavat. Hiukset ja meikin tulee ammattilainen tekemään, mutta kengät, mahdolliset korut, laukut yms tytöt saavat itse päättää. Totesimme myös, että he voivat halutessaan solmia vyötärönauhan joko eteen (kuvassa) tai taakse tai vaikka jättää kokonaan pois niin halutessaan. Vaikka kaasoilla nyt onkin samat mekot, en halua heidän mitenkään täysin identtisiä olevan, joten siksi päädyimme tällaiseen ratkaisuun. :)

Mekkovalinnan jälkeen olen ollut superhelpottunut. Jotenkin kaasojen mekot stressasivat minua hirveästi, sillä Heke on supertarkka mekoistaan ja itse halusin hankkia mekot jo hyvissä ajoin, jotta saadaan budjettia tasattua pitkin vuotta. Mekot kuitenkin ovat ihanat ja osuivat vielä superhyvin budjettiinkin, joten pieni extra-stressi ei haittaa.

Nyt on hyvä fiilis! Minkähän asian seuraavaksi ottaisi pohdittavaksi ja stressattavaksi? :D

Kommentit

  1. Visalla on selvästi hyvä silmä! Minusta mekot ovat myös muuten tosi kauniit, mutta tuo nauhan asettelu ihan vähän tökkää. Mutta sitä voi tosiaan varmasti miettiä vielä ja voihan tuossa olla jokin koristevyökin tms., jos haluaa juhlavutta. Ja tämä nyt on tosiaan vain minun mielipiteeni; piti vain kommentoida, kun satuin ajattelemaan ihan samoin Visan kanssa. :D Hyvä, että mekkoasia selvisi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 😂 joo, puhuttiin kans kaasojen kanssa, että niihin voi sit värkkää vaikka ja mitä, jos haluaa!:) Samaa mieltä, helpottaa kun mekot löyty jo!:)

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️