Kaasojen mekkojen kokeilua

Tilasin tuossa viikko sitten aika ison läjän mekkoja kaasoille kokeiltavaksi. Häiden teemavärien mukaan mekkojen tulisi olla joko turkoosit tai harmaat, mutta kun tässä ollaan mekkoja selailtu, niin meidän on ollut pakko todeta: kyllä ne mekot harmaita tulee olemaan. Harvinaisen vähän on turkooseja mekkoja ylipäätään, mutta valitettavan usein jos turkoosi mekko löytyy, ei se ole meidän mielestämme ihan kaasojen mekkomatskua. Olimme myös ennakkoon sopineet, että mekko voisi olla noin polvipituinen, mutta sen oikean löytyessä myös koko pitkä käy.

Mun upeat kaasot ❤️

Mekkojen etsintää aavistuksen hankaloittaa myös se, etten tiedä haluanko heille samat vai eri mekot. Etsimme mekkoja, joista me kaikki pitäisimme, sillä vaikka minä ja Visa mekot maksamme, haluan, että mekot olisivat oikeasti kaasojen mieliin ja ehkä jopa he käyttäisivät niitä myöhemminkin jossain juhlissa.

Kokoonnuimme mekkojen saavuttua Iidan luona. Minä, Iidan poikaystävä ja Visa WhatsAppin välityksellä toimimme makutuomareina. Räpsin kaikista mekoista kuvia ja laitoin niitä Visalle, joka jonkun kumman takia oli jäänyt mielummin kotiin katsomaan jääkiekkoa.

Laonan mekko

Ensimmäiseksi Iida laittoi päälleen Laonan wild dove -värisen mekon. Se oli aivan ihana! Sopivasti Iidaa eli kimalletta, helmoissa oli siimaa tai jotain, joka nosti niitä hauskasti hieman ylöspäin. Mekko oli yksinkertaisesti kaunis. Liputimme kaikki makutuomarit mekkoa, mukaanlukien Iida. Tiesin kuitenkin, että koska Heke ei ole yhtä bling-ihminen kuin Iida, Hekelle ei millään löytäisi mekkoa, joka sopisi tämän Laonan mekon kanssa. En missään nimessä halua, että toinen on blingimpi tai muuten erottuvampi kuin toinen.

Heken ensimmäinen kokeilu oli mint&berryn light bluen värinen juhlamekko. Mekko oli hieman jäykempää kangasta, kuin olimme ehkä odottaneet, mutta Heke lähti silti rohkeasti mekkoa kokeilemaan. Ja kuinka ollakaan mekossa ei ollut muuta kivaa, kuin selkäpuoli. Mekon helma oli oudon pituinen, noin puoleen sääreen Hekellä. En sitten tiedä, olisiko se Iidalle ollut paremman pituinen, mutta totesimme, että ei jatkoon.


Seuraavaksi Heke pisti ylleen pitsisen Dorothy Perkinsin Fit and Flare -mekon. Mekko olisi ehkä voinut olla nätti, mutta kaasonmekoksi ehkä turhan lame. Todella yksinkertainen ja helma roikkui vähän väsyneen näköisesti. Ei jatkoon tämäkään.Tämän jälkeen sekä Heke että Iida laittoivat Dorothy Perkinsin Showcase Nataliet ylleen. Tässä mekossa oli se hyvä puoli, että sitä myytiin sekä normaalina, petitenä sekä tallina, varmaan myös joku plus-malli olisi ollut saatavilla, mutta me ei sitä nyt tarvittu. Iidalla oli tall-"versio" ja Hekellä normimittainen mekko. Nämä mekot olivat ehdoton suosikkini! Sopivan yksinkertaisia, mutta kuitenkin niissä oli kauniita pieniä yksityiskohtia. Mikä parasta, mekot sopivat täysin eripituisille kaasoilleni ja pidin niistä kovasti. Myös kaasot pitivät mekoista, mutta löysivät niistä muutamia huolenaiheita. Iida ei pitänyt siitä, kuinka rintojen kupit/kangas tuli aika korkealle rintakehää. Hekestä kangas taas jäi vähän pussittamaan kainaloiden alta sekä selästä. Yritimme korjailla tovin Heken päällä mekkoa, kunnes sydän särkyneenä totesin, ettei otettaisi niitä. Haluan ehdottomasti, että kaasoni rakastavat mekkojaan ja tietävät näyttävänsä aivan upeilta niissä. Vaikka surkeaa tekee, mekot siis pois päältä.


Seuraavaksi piti miettiä, saisiko Iida pitää Laonan wild dove -mekon. Mekko oli kyllä aivan upea ja Iidalle kuin luotu, mutta lopulta totesin, että haluan ostaa kaasoille mekot yhdellä kertaa. Jos Iidalle nyt olisi ostettu tuo mekko, olisi se ehkä hankaloittanut Heken mekon löytämistä. Heke on tarkempi mekoistaan, Iida (ja minut) on helpompi rakastuttaa uudelleen toiseen kolttuun. :D

Valitettavasti päivän löydökset olivat siis tasan ei mitään. Mekkojen kriteerit kuitenkin vähän tarkentuivat: tiedämme nyt haluavamme kevyempää materiaalia olevan mekon sekä mielellään polvipituisen.

Kyllä tästä hyvä tulee, vaikka minua harmittikin kovasti Heken tyytymättömyys mekkoon, josta pidin. Toisaalta olin aiemmin hieman pelännyt, uskaltavatko tytöt puhua suunsa puhtaaksi mekoista, joista eivät pidä, joten nyt voin ainakin huokaista helpotuksesta, etten mekkojen suhteen ole mikään bridezilla, joka pakottaa kaaso-raukat pukemaan jotkut kamalat mekot joista he eivät pidä.

Mekkojen metsästys jatkuu myöhemmin! :)

Kommentit

  1. Toivottavasti päädytte noihin ekoihin mekkoihin tai samantyylisiin, koska minusta nuo ainakin olivat näistä parhaimmat! Tosi kaunis väri, kevyen näköiset ja sopivat molemmille kaasoille yhtä hyvin.

    VastaaPoista
  2. Ne oli mustakin upeita! Toivottavasti löydetään toiset yhtä kivat, joista kaikki tykkäis!:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️