Häähankinta: tilaus Kiinasta

Kuten Instagramin puolella blogia seuraavat tietääkin (@enaaeivoivaihtaa), niin viimeiset pari viikkoa on olleet varsin mukavia, kun muutaman päivän välein on postista tipahdellut noin kuukausi sitten Kiinasta tilaamiani tavaroita.

Ekana postissa saatiin paikkakortit. Ne oli vähän isompia kuin olin ajatellut, joten pelkkien nimien lisäksi, niihin luultavasti jotain pientä koristusta keksitään. Mutta todella kauniita ja laadukasta paperia kortit ovat, sen puoleen ei mitään hätää. Pieni kimalluskin paikkakorteissa oli, mikä sopii meille varsin hyvin!


Paria päivää paikkakorttien jälkeen tuli kaitaliinat, kauniit turkoosit kaitaliinat. Myös niissä oli pientä kimallusta, toisin kuin olin luullut, mutta pieni kimallus ei koskaan oo tappanut ketään. :) Kaitaliinaa on nyt sitten 75 metriä, että luulis riittävän! Kaitaliina on ehkä hieman ohuempaa, kuin olin odottanut, mutta ei muuten huonolaatuiselta vaikuttanut.


Nyt myös mun häälaukku on saapunut! Häälaukussa mulla oli vähän samat kriteerit kun hääkengissä, että en ollut valmis suuria summia maksamaan laukusta, jota käytän yhden päivän ajan ja luultavasti sillonkaan en kanna mukanani. Otin siis Kiina-kaupasta kelvollisimman pikkurahalla saatavan laukun ja pistin tilaukseen. Kyllä se paritkymmenet nessut, tarvittavat tampoonit, puuterin ja puhelimen kantaa. Niin ja onhan mulla kaasojen laukut sitten! ❤️


Tänään tuli vielä ne kaikkien morsiamien rakastamat timantit! Okei, niitten piti olla vähän isompia, mutta kyllä näille vauvatimanteillekin käyttöä keksitään. Esimerkiks niihin odotettua suurempiin paikkakyltteihinhän vois jotain vauvatimanttia liimata. Tai menuja ja ohjelmiakaan ei oo yhtään suunniteltu. Hmm, tätä täytyy pohtia.


Vielä odotuksessa ois turkoosi nauha, jota tilasin! Siitä tulee vähän sellanen yleisnauha, jolla kiinnitetään ja koristellaan paikkoja.

Noin yleisesti suosittelen siis Kiina-tilauksia tälläseen pikkusälään, mutta kenkiä, hääpukuja ym en sieltä itse ole tilannut. Säästää ainakin mukavan pennin näistä sälistä, kun tilaa halvemmasta maasta. Ainakaan itsellä ei tilattujen tuotteiden laadussa ole valitettavaa. :)

Kommentit