Videobooth

Häiden ohjelma alkaa vähän hahmottumaan pitkien selvittelyjen jälkeen. Kaikkea en taaskaan halua paljastaa, mutta pakko kertoa videoboothista, koska olen siitä niin innoissani! Selailin hääblogeja ja eräs morsian pohdiskeli photo- ja videoboothin välillä. En muista aiemmin kuulleeni videoboothista, mutta photobooth oli jo jätetty pois meidän häistä sen ollessa niin ihana, mutta käytetty idea.

Olen superinnoissani tulevasta videoboothista! Emme ole vielä päättäneet haluammeko jotain elämän- tai avioliitto-ohjeita vai ihan vaan onnitteluja ja terveisiä, mutta joka tapauksessa haluamme jotain elävämpää kuin photobooth. Haluamme nähdä kaikki kerrat, kun vieraat rämähtävät nauruun yrittäessään kuvata meille tervehdystä sekä kun joku tunkee yhtäkkisesti kuvaan. Haluamme jotain aitoa ja spontaania (koska spontaanius on just mun juttu!).

Sitä vielä pohditaan mistä kamera, mutta pieni toivo elää, että saisin isältäni kameraa lainaan. Isä harrastaa videokuvausta, joten häneltä saattaisi löytyä joku ylimääräinen (ei siis se, millä hän/veljeni kuvaavat häät) kamera, joka saa ehkä jopa vähän kärsiäkin elämää. :) Jos mitään ei löydy, täytyy edullisesti hankkia joku käytetty videokamera.

Tähän on myös ajateltu niitä, jotka eivät videolle halua, sillä heille on vähän erilainen vieraskirja. Toivomme toki, että illan ja alkoholin myötä jokainen uskaltaa asettaa itsensä kuvattavaksi! :)


Kommentit