Hääpukutoiveita

Visa, älä lue tätä.

Eli siis tällä kertaa blogipostauksen aiheena on hääpuvut ja niiden, ah, niin ihana haaveilu. Kerron kuitenkin tähän väliin, että arki on saapunut myös mulle ja aloitin maanantaina uudet työt, joten postauksien julkaisutahti hiipuu hieman, kuten olette jo saaneet huomata.

Aiemmin kerroinkin, miettiväni vielä ostanko hääpukuni uutena vai käytettynä. Yksi vaihtoehto on tietenkin myös tilata mekko jostain Kiinasta ja säästää sillä hieman rahaa. Tämä pohdinta on edelleen kesken, toivon kai löytäväni uuden ihanan ja edullisen mekon jostain alennuksesta, mutta tätä pohtiessa vielä.

Mekon tyyppi on aika selkeä: A-linjaista tai jonkinmoista prinsessa-/tanssiaismekkotyyppiä. Vähän "puffimpaa" kuitenkin olisi tilauksessa. Täyspitkä maahan asti, mutta luultavasti ei laahusta ja symmetrinen helma. Vähän saa olla blingiä luulisin.

http://niinatar.fi/haapuvut/h%C3%A4%C3%A4puku-1612-detail
Mekon väri on luultavasti puhtaan valkoinen, ilman mitään kommervenkkejä. Kankaista en osaa sanoa mitään, koska mitään suosikkeja tai inhokkeja ei ole. Tai ei varmaan ainakaan mitään satiinia tai sen tyyppistä. Muuten aika kaikki avoinna. Mekon yläosa saa olla hihaton. Hankin luultavasti erikseen jonkun käsivarsia lämmittämään, mutta siitä ei ajatuksia vielä.

Pääosin veikkaan, että mun puku tulee olemaan suhteellisen simppeli muutamin pienin yksityiskohdin. Saa nähdä mitä tulee eteen, en ole kuitenkaan kokeillut vielä mitään päälle, voi olla että kun mekkoja saa päälle ajatus muuttuu kokonaan.

Olen hieman yrittänyt Visalta udella ajatuksia mun mekosta, esimerkiksi näyttämällä satunnaisesti häämekkojen kuvia netistä ja kysellyt mielipiteitä. Vaikuttaa siltä, että Visa on suht samoilla linjoilla mun puvun kanssa. Kunhan tykkäis ees vähän. :)

http://articlewedding.com/fi/wedding-fashion/fashion-for-bride/style-wedding-dress-what-to-choose.html


Kommentit

 1. Hei!
  Itselläni ei ole vielä kokemuksia hääpuvuista, mutta kun yhtään on keskustelua seurannut netistä, noista Kiinasta tilatuista puvuista taitaa harvoilla olla hyvää sanottavaa. Ehkä esiin tietysti tulevat ne huonoimmat kokemukset, tiedä häntä. Mutta jotkut ovat tosiaan todenneet puvun tulleen loppujen lopuksi jopa kivijalkaliikkeestä ostettua kalliimmaksi, kun muokkauksia, lisäyksiä ym. on pitänyt tehdä niin paljon. Itse en jotenkin ainakaan lämpene ajatukselle, mutta tämä nyt on vain yhden tällaisen skeptikon mielipide. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihan totta! Mutta ☝kaks kaverii tilas häihinsä JJS Houselta ja ne oli ainakin ihan laadukkaita, toinen tilas omilla mitoillaan ni oli täydellinen ja toisella piti hiukan muokkaa. Mutta tietenkin nämä kaikki huomioiden pitää kattoo mikä on halvin ja fiksuin (: tiesti myös jos Kiinasta tilaa ei pääse kokeilee mikä on maailman suurin miinus. :D

   Poista
 2. Suosittelen käytettynä ostamista, varsinkin kun häihin on hyvin aikaa! Saa laadukkaan puvun edullisella hinnalla :) Itse olen hääpuvun suhteen sen verran tarkka, että Kiina-mekkoa en ikinä haluaisi ihoani vasten hääpäivänäni, vaikka vuosijuhlille olenkin mekon tilannut (ja se oli melkein sitä mitä tilasin). Toisaalta olen myös rahan suhteen sen verran tarkka, että 1000e mekosta olisi liikaa. Ostamalla käytettynä sain laadukkaan unelmieni mekon 350 eurolla eli pelkkää voittoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä myös laatu mietityttää, mutta saa nähdä mitä päätän asiasta! Veikkaan että mistä puvun hankkiikin, niin jotain muutoksia sille täytyy tehdä, johon myös muutama satanen uppoaa, joten käytetty kieltämättä kiinnostaisi.

   Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️