Hääideoita suuntaan jos toiseenkin

 Visa ei ehkä oo ihan yhtä syvällä tässä häätouhussa kun mä. Yrittääkseni innostaa sitä, keksin välillä mitä oudompia hääteemoja ja -ideoita, joista Visa vois tykätä. Välillä sitten ajatukset lähtee (porukassa) laukkaamaan, joten tässä muutamia mielenkiintosimpia ideoita.

Visan koko perhe harrastaa kalastamista, joten ajattelin kerran, että jos ois kalastus-/meriteemaiset häät, ni Visakin vois innostua enemmän. Erityisesti, koska Villa Åkerblom on meren rannalla, joten meriteema vois sopiakin. Tämä ajatus sitten lähti laukkaamaan ja paras idea tuli bestmanilta eli Visan veljeltä. Siinä vaiheessa, kun ollaan kirkossa ja kirkon ovet kun avataan ja olisin astumassa sisälle, niin mun puvun rinnukseen kiinnitetään koukku ja siima ja Visa sais "kalan" eli sais kelata mut alttarille. Jonkun takia tää ei saanu kannatusta multa. :D

Yritin kerran myös ehdottaa vanhaa kunnon viinapullojen piilotusta ja vieraat sitten sais metsästää niitä. Visasta idea oli hauska, mutta tiesi, ettei ehkä ihan meidän tyylinen. Toisaalta, jos tiedät pääseväsi meidän häihin, niin kannattaa olla silmät auki, en lupaa mitään puoleen enkä toiseen! ;)

Oon moneenkin kertaan ehdottanu, et otettais hääkuviin meidän karvalapset eli elukat mukaan. Vaikka idea oiskin hauska, ei se oo kovin toimiva jo pelkästään siks, että se karvamäärä mikä noista neljästä lähtee on uskomaton. Sais aika monta teippirullaa kuluttaa, ennenkun häämekon sais karvoista suht puhtaaks (kokonaan puhtaakshan sitä ei enää sais). Mukaan lukien tietysti se, että sillon on kevät, joten koirien tassut tulee olee likaset kaiken maailman möhnästä ja kultanennoutaja varmaan löytäis jonkun lätäkönkin jossa molskahtaa ennen kuvausta.

Tässä nyt ekana mieleen tulevat ideat ja ajatukset. :D

Kommentit