Hääblogipäivä: goodie bag avautuu + arvonta

Hääblogipäivää on käsitelty täällä ja täällä, mutta nyt avaan vielä päivän goodie bagia, joka sisälsi mitä ihanimpia lahjoja päivän sponsoreilta!


Lahjapussi sisälsi aivan ihania lahjoja ja Glitternistin hopeanvärisen glitterpaketin sain, kun kävin glitteroitavana hääblogipäivässä! Amika lahjoitti meille matkakoon hiustuotteita, jotka tulevat todella tarpeeseen, itse kun en hamstraile matkakokoisia tuotteita, ennen kuin niille on tarve ja mietin, mistähän niitä taas saisi. Kiitos siis Amikalle erittäin tarpeellisista tuotteista! Make Up Store puolestaan antoi meille jokaiselle yhden luomivärin. Omani on kauniin blue navyn värinen, joka varmasti päätyy käyttöön, itse kun suosin yleensä tumma-vaalea väriyhdistelmiä luomiväreissä! :)

Mennään Naimisiin -häämedialta sain sekä lehden (joka ei itseasiassa goodie bagissa ollut, vaan sain sen, koska minulla ei uusinta vielä ollut) sekä suklaata, jonka saa kuulemma avata häästressin iskiessä! Veikkaan, ettei häästressi niin pahana iske ennen ensi vuotta (mitä nyt yleinen ja jatkuva häästressi), mutta eihän suklaata sinne asti voi säästää, eihän?!

Kiddexiltä me hääbloggaajat saimme myös upeat Milestone Wedding Cardsit, jotka kuvaavat häiden suunnittelua kosinnasta aina hääjuhlaan! Sinänsä harmi, että osa korteista on mennyt jo ohi, mutta mietin vielä hyödynnänkö nämä itse, vai keksinkö niille jotain muuta kivaa. :)


Niinattarelta saimme valkoiset kauniit sukkanauhat. Itselleni tällä ei tule olemaan käyttöä, koska meille ei sukkanauhan heittoa tule, joten järjestetäänpä arvonta sen kunniaksi! Kommentoi siis tätä blogipostausta, miksi sinä haluaisit tämän upean sukkanauhan, niin katsotaan kelle arpaonni osuu! ♥ Muista kommentissasi jättää sähköpostiosoitteesi, niin saan sinuun yhteyden tarvittaessa. Arvonta päättyy 10.5.




Vielä kerrat suuret kiitokset hääblogipäivästä Jotain keltaista Iira, kaikki sponsorit sekä ennen kaikkea erittäin rakkaat kanssabloggaajasisaret! ♥

Kommentit

  1. Eikä, mten voikin sattua. Juuri viikonloppuna kyselin ystävältäni, mistä hän tilasi sukkanauhansa ja olen kolunnut nettiä. Eihän sukkanauha ole mitenkään tärkeysjärjestyksen kärjessä tässä kohtaa, mutta silti olen selvitellyt erilaisia värejä ja koristeluja nyt jo. Ehdottomasti mukana :) Ihanan simppeli valkoinen malli. satumaistasatsu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  2. Sukkanauhan heitto meille tulee, joten kaunis sukkanauha tulisi tarpeeseen. �� s.posti tuuli.ronkko@hotmail.fi

    VastaaPoista
  3. Käytiin juuri viikko sitten katsomassa juhlapaikka ja ensimmäisellä löytyi kertakaikkisen täydellinen paikka. Paikka varattu ja nyt alkaa piiiiiiitkä odotus hääpäivään. Sormet syyhyten oon hankkimassa jo jotain, että tää onnellisuuskupla pysyy, että kyllä me oikeesti mennään naimisiin!! Iiik. Joten sukkanauha olisi täydellinen ensimmäinen "hankinta" päivää varten! <3
    Onnellinen 2020 morsian! neppiz_@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Ehkä sukkanauhan saaminen saisi meidänkin taloudessa hääjärjestelyt kyytiä ja päästäisiin joskus oikeasti suurta päivää ideoimaan :D

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille ihanille arvontaan osallistuneille! <3 Sukkanauha on nyt arvottu ja onnellinen voittaja on Anonyymi! :) Olen laittanut voittajalle sähköpostia asiasta. Ihanaa kesää kaikille!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️