Lopullinen päätös hääpaikasta

Käytiin keskiviikkona tosiaan siellä Villa Åkerblomissa. Meitä oli matkassa minun ja Visan lisäksi toinen kaasoista Iida sekä toinen bestmaneista Johannes.

Kuten edellisenkin kerran, menimme katsomaan juhlapaikkaa pimeän aikaan, joten ulkona ei hirveästi nähnyt ihastella paikkoja. Kaunis meri kuitenkin vieressä ja rakennus itsessään on erittäin kaunis ulkoa(kin), paljon nurmikkoa ja tilaa ihmisten juhlistaa meidän häitä. Pimeä sää ja villan ulkovalot loistat kauniin ja ehkä vähän pelottavankin tunnelman ulos.

Valoisalla

Pimeällä (kuvat otettu eripuolilta taloa)

Sisällä meitä odotti lämpimämpi tunnelma! Paikka oli yhtä kaunis kuin muistinkin, mutta koko yllätti. Villa Åkerblom oli kuin olikin isompi kuin muistin! Tämäpä positiivista, ehkä me sittenkin mahdumme sinne juhlimaan häitämme.

Juhlapaikkaan oli tilattu uudet tuolit ja pöytäryhmät. Pöydät olivat kapeampia kuin edelliset, joten pöytien väliin jää hyvin tilaa liikkua (myös minä mekkoineni). Uudet tuolit eivät kovin kauniita olleet edellisiin verrattuna, mutta koska ne ovat myös kapeampia kuin edelliset, valitsemme luultavasti ne. Edelliset tuolit olivat mustat kankaiset ja nämä uudet aika perus muoviset. Tarvittaessa tuolit saa kuitenkin aina huputettua, joten jos en tuoleja halua katsoa, niin ne menevät piiloon. :)

Paikka on kertakaikkiaan upea. Hääparille on salissa pieni upotus (en tiedä miksi sellaista kutsutaan), joka on tilava, muttei kuitenkaan niin iso, että sinne mahtuisimme me sekä kaasot ja best manit puolisoineen. Tämä on vähän harmi, sillä tykkäisin istua heidän kanssaan, mutta mennään sitten niin, että istumme Visan kanssa kaksin.

Perällä näkyy "hääparin syvennys" ♥
Laskimme hieman, että pärjäämme luultavasti kolmella pitkällä pöydällä, joka tarkoittaa sitä, että tanssilattiallekin jää ihan hyvin tilaa ohjelmia varten. Myös ns. erillishuone salin vieressä on vapaa baarikäyttöön (viimeksi muistaakseni sanottiin, että siellä voi säilyttää tavaroita, kiva että tämä järjestely on muuttunut ja juhlien järjestäjä saa yläkerrasta yhden huoneen tavaroilleen!).

Illan pääasiallinen kulku tulee tapahtumaan ns. sivuovesta, eikä buffet-pöytien vieressä olevasta pääovesta, joten sekään ei haittaa! Juhlasalissa on hyvin tilaa lahjapöydälle ym lisätarvikkeille ja tosiaan baarihuonetta saa varmasti hyödynnettyä muutenkin kuin baarikäyttöön.


Kuvat Villa Åkerblomilta, käykää vähintään tsekkaamassa ja varaamassa oma juhlapaikkanne!

Eli jos et tekstistä huomannut, niin meidän hääpaikka on nyt sitten valittu. Hyvä että käytiin, oon taas niin innoissani juhlapaikasta ja häistä! En malta oottaa.

Enää yksi kuukausi ja mä voin sanoa, että "iik, meen ens vuonna naimisiin!" ♥

Kommentit

  1. Hei ihana hääbloggaaja! On taas aika muistaa teitä hääbloggaajia ja haluammekin vinkata sinulle, että Vuoden Hääblogi 2018 -nimeämiset ovat käynnissä osoitteessa https://lovemedo.fi/entry/vuoden-haeaeblogit-2018

    Iloista joulunodotusta ja onnea kisaan! Toivottavasti nähdään häämessuilla Kaapelitehtaalla!

    Fanny/Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos vinkistä!:) Hauskaa joulun odotusta ja nähdään tammikuussa! ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️