Enää Ei Voi Vaihtaa ehdolla Vuoden Uudeksi Hääblogiksi 2018!

Tänään julkaistiin Vuoden 2018 hääblogi-ehdokkaat. Ehdokkaita on kolmessa kategoriassa: Vuoden hääblogi, Vuoden uusi hääblogi sekä vuoden kaupallinen hääblogi. Ilokseni ja suureksi ylpeydekseni voin kertoa, että Enää Ei Voi Vaihtaa on ehdolla Vuoden Uudeksi Hääblogiksi ja äänestämään pääsee täällä.


Kun finalisteja kattoo, on pakko olla aika häkeltynyt, että on päässyt heidän joukkoonsa. Siellä on todella kovia bloggaajia ja blogeja ja ilokseni sain huomata, että yksi kovimmista blogeista ei tullutkaan vuoden uuteen -äänestykseen, vaan sai kunnian päästä suoraan vuoden hääblogi -äänestykseen. :)

Vuoden hääblogit äänestys päättyy 14.1. ja voittajat julkaistaan Love Me Do -häämessuilla sunnuntaina 21.1. Samalla järjestetään myös hääblogimiitti, johon finalistit ovat kutsuttuina, joten minut tapaa siellä siis! Osallistun hääblogimiittiin nyt toista kertaa ja edellinen kerta oli niin mukava ja huikea, että osallistun mielellään uudestaan. Kokemukseni syksyn Love Me Do:sta ja hääblogimiitistä pääset lukemaan täältä ja täältä!

Kiitos tuhannesti kaikkia blogiamme äänestyksessä ehdottaneita! Anna kannatuksesi näkyä nytkin ja käy äänestämässä Enää Ei Voi Vaihtaa Vuoden Uudeksi Hääblogiksi 2018!

Superisti kiitoksia kaikille! Tammikuussa nähdään! :)

Kommentit