Visan vieraskynä: Bestmanit ja niiden valinta

Häihin on jo alle puolitoista vuotta ja oma panokseni tähän on ollut vasta bestmanien valinta. Valinta sinänsä pyöri päässä heti kihlauksen jälkeen. Päätös kuitenkin tapahtui noin kuukauden sisällä kihlautumisesta. Oma kokemukseni bestmaninä olemisesta on viime kesältä, jolloin tehtäväni oli lähinnä järjestää polttarit sulhaselle sekä hääjuhlissa juontaminen. Jotta yhdelle henkilölle ei jäisi häissämme liikaa tehtävää, niin päädyimme kahteen bestmaniin ja kahteen kaasoon tukihenkilöiden määrässä.

Kaveripiirini on suhteellisen laaja, joten valinta olisi voinut kohdistua moneen eri henkilöön. Kavereissani on myös useita, jotka pärjäisivät bestmanin roolissa erittäin hyvin. Tämä ei tietenkään helpottanut valintaani. Helppona valintana olisi voinut pitää sulhoa, jolle toimin itse bestmanina, mutta pitkän jahkailun päätteeksi päädyin valitsemaan ykkösbestmaniksi ala-asteeltakin jo tuntemani parhaan kaverini Johanneksen ja kaksoseni (ei-identtisen) Lassin.

Johannes:
Johanneksen tosiaan olen tuntenut kakkosluokalta lähtien. Johannes on toiminut luottomiehenäni jo pitkään ja hänen kanssaan olen viettänyt parhaimpia hetkiäni läpi nuoruuden. Näin ollen Johannes oli helpompi valinta. Henkilönä Johannes on ulospäin suuntautunut metalhead koodari, jonka besserwisseröinniltä ei pääse eroon. Silti hän on se tyyppi, joka tukee ja auttaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Lassi:
Laspa on kaksoisveljeni, jonka kanssa vietän aikaa esimerkiksi kalastaen kesäisin. Emme kuitenkaan näe toisiamme kauhean usein, vaikka suhteellisen lähekkäin asummekin. Lassi on kuitenkin äärimmäisen tärkeä tukipilari, joka on ollut valmiina tukemaan minua aina kun sitä olen tarvinnut.

Uskon, että Johannes ja Laspa kykenevät suoriutumaan heille annetuista tehtävistä kunnialla, sekä järjestävät minulle mahtavat ja ikimuistoiset polttarit! Tällä mennään minun osaltani nyt eteenpäin!


-Visa

Koska en löytänyt enkä saanut kuvia Visasta ja best maneista, niin tässä meidän Reiska-neiti kuvituskuvana! Terv. Sande

Kommentit