Haaveissa hääkakku!

Hääkakku on ollut niin monesti pohdintojen alla, että kirjoitan siitä nyt tännekin. Meille ei normaalia kermakakkua tule, sillä ihan ensiksikään kumpikaan meistä ei oikein välitä kermakakuista. Ulkonäöltään kuitenkin kermakakut ovat mun mielestä ehkä kauneimpia, jotenkin niistä saa todella kauniita ja erinäköisiä, kun sokerimassaa lisätään sinne tänne ja tonne ja kukkia sun muuta. Silti, kauneudestaan huolimatta, meille ei sellaista tule.

https://kotiliesi.fi/juhlat/haat-ja-kihlajaiset/haakakkutrendit-2015-liukuvareja-royheloita-ja-jenkkityylia/
Musta tää kakku on tosi kiva! Erilainen, kuten haluan kaiken olevankin, mutta kuitenkin aika perus. Visa ei tästä valitettavasti tykännyt. http://www.kakkuhelmi.fi/kakut/haakakku

Jonkunlainen juustokakku oli seuraavaksi mietteissä, mutta sitten mentiin kesällä kahtiin häihin, joissa oli molemmissa juustokakut ja kun tajusin, kuinka tylsä (eli yleinen) se onkaan, joten tyrmäsin juustokakutkin. Itse pidän kuitenkin juustokakuista kovasti ja tykkään leipoa niitä. Juustokakuista saa vaikka ja mihin hätään tehtyä vaikka ja mitä. Meidän häihin niistä ei kuitenkaan taida olla.

http://www.sharecatering.fi/blogi/haakakkutrendit-2016
Myöskään torttu hääkakkuna tai muffineista kasattu hääkakku ei tätä morsianta kiinnosta, joten hääkakkua oli etsittävä muualta. Tällä hetkellä kiinnostaa eniten moussekakut. Jotenkin ne on kuitenkin vähän erilaisia kuin juustokakut, vaikka ulkonäöllisestihän ne on aika sama asia. Mutta molemmissa on se hyvä puoli, että ne voi aina koristella kivasti! :)

http://www.prassen.fi/haat.html
Se, miltä kakku sitten loppujen lopuksi tulee maistumaan, onkin ihan eri juttu. Itse tykkään kaikista suklaista sekä marjoista, jotka ehkä haluaisinkin kakkuun. Marjoja ei kuitenkaan huhtikuussa vielä saa tuoreena, joten koristelu ainakin menisi mönkään. Suklaa taas olisi aika perus ratkaisu, mutta se olisi ainakin niin tämän morsiamen tyylinen, että eikö se ihan hyvä olisi? :) Visa ei oikeastaan makeasta välitä, joten luulen, ettei hänellä painavia mielipiteitä kakun suhteen tule olemaankaan.

Haluaisin myös, että kakku olisi ulkonäöllisesti miellyttävä ja jos sen jotenkin vähän edes saisi teemaan tai väreihin tai johonkin sopimaan, niin en pahaksi pistäisi. Jotain pientä vaaleanpunaista sokerisydäntä sinne tänne, niin tämä morsian on tyytyväinen! Saa nähdä mitä tulee. :)

Jotain hyvää sen olla pitää!

Kommentit