Love Me Do ja mitä siitä jäi käteen

Love Me Do:sta on jo reilu viikko, mutta kiireiden ja hieman oman laiskuudenkin takia, en ole ehtinyt kertomaan Love Me Do:n toisesta puolesta, eli siitä, mitä tapahtumasta oikeastaan käteen jäikään.

Odotukset olivat korkealla ja olin ihan varma, että jotain hääsälää mukaani eksyy, mutta päivän päätteeksi hämmennyin, kun tajusin, etten kuitenkaan ollut ostanut mitään. Mukanani oli kyllä paljon tavaraa: esitteitä, tarjouksia, markkinointisälää ja näytepakkauksia, mutta ei mitään ostettua.

Love Me Do:ssa oli kyllä paljon kaikkea ihanaa ihasteltavaa ja ideoitavaa. Ehkä konkreettisin sieltä saamani juttu oli Frakkipalvelu Namin -10 % alekupunki. Tiedän, että Visan ja bestmanien puvut tullaan sieltä hankkimaan, joten tuo aikarajaton alekuponki oli kyllä todella mieluisa messutarjous.


Sinooperin tiskiltä löytyi hauska kutsukortti-idea! Luultavasti tätä ei tulla toteuttamaan, sillä vähän puolivalmiiden korttien puoleen ollaan kääntymässä, mutta koitan kyllä tämän puolesta liputtaa. :) värit vain turkoosiin ja olisi kyllä nätti! Eikä tuota kovin vaikea ole mahdollisesti tehdäkään, vaikken mikään liimapeukalo olekaan.


Hermanni Vuorisalon tiskillä oli upeita puisia rusetteja! Nämä olivat aivan mahtavia, olisin ehdottomasti ostanut yhden Visalle, mutta mieheni tuntien en uskaltanu (olen yrittänyt ehdottaa puisia silmälaseja sekä rannekelloa, mutta ne ovat kuulemma olleet liian hipstermäisiä omalle diplomi-insinöörilleni). Menin kuitenkin kotiin ja näytin puisia rusetteja kuvista Visalle ja hän yllätti täysin toteamalla, että rusetit olivat oikeastaan aika kivoja! Taidan Visalle ostaa tällaisen rusetin, jos ei häihin, niin jonnekin muualle puettavaksi.


En muista tarkalleen, kenen tiskillä tälläinen light box oli myynnissä, mutta päätin että haluan sen. Meidän häissä valot tulevat hyvän osuuden koristeluista saamaan, joten mielestäni tämä on täydellinen meille! Onneksi Iida-kaasoni vinkkasi, että muualta saisin light boxin kolmasosan messuhinnasta, joten hain seuraavana päivänä Jyskistä oman light boxini ja säästin huomattavan summan rahaa. Ja kuinka ihana se onkaan olohuoneen hyllyllä! ❤Ja viimeinen ihana hääidea oli korukimput. Aiemmin pohdin blogissa, ottaisinko korukimpun vai ihan perinteisen kukkakimpun hääkimpukseni. Juteltuani Korukimppujen henkilökunnan kanssa totesin, että ehkä korukimpun ja kukkakimpun voisi tosiaan yhdistää, saisin sekä hääpäivänä upean kimpun, mutta myös kuivatettuna kauniin, jota ikiblingit koristaa. Veikkaan, että tää vois olla se mun juttu.

Kommentit