Hankaluudet valokuvaajan löytämisessä

Tällä viikolla ollaan lähdetty etsimään valokuvaajaa häihin. Laitoin tarjouspyynnön valokuvaajat.fi -palvelun kautta ja saatiinkin seitsemän tarjousta! Niistä kaksi oli tosi hyviä, joista laitoin toiselle viestiä ja kyselin tarkemmin. Toisen kuvaajan, kenelle olen viestiä laittanut, löytyi Instagram-palvelusta.


Kuvaajan valinnassa meille tärkeintä on hinta luonnollisesti, mutta myös joustavuus ja persoona. Niin ja tietenkin se, että portfoliossa on meitä miellyttäviä kuvia.

Nämä molemmat kuvaajat, joille viestiä laitoin, miellyttivät meitä kovasti, jonka takia myös heille viestiä laitoin. Suurin harmi tässä jutussa on se, että vaikka viestien laitosta on jo useampi päivä, ei kumpikaan ole vastannut mitään. Aavistuksen harmittaa, sillä valokuvaajien yrittäjinä pitäisi mielestäni olla vähän aktiivisempia, eikä antaa potentiaalisen asiakkaan odottaa viikkoa. Ja jos ollaan lomalla, niin pitäisi olla jonkin sortin "olen lomalla" -automaattivastaus. Harmittaa.

Täytyy varmaan ensi viikolla lähteä etsimään uusia valokuvaaja-ehdokkaita, joille työt kelpaisi. Olisiko teillä hyviä ehdotuksia hääkuvaajista tai oletteko jo hääkuvaajanne valinneet?:)

Kommentit