Me mennään ensi kuussa naimisiin!

Noin viikko sitten pyörähti maaliskuu käyntiin, joka tarkoittaa sitten sitä, että vihdoin voi sanoa, että me mennään ens kuussa naimisiin, ääk!

Häät on itse suunnittelun ohella alkaneet näkyä elämässä mm. siten, että meillä töissä koko markkinointiosasto nyt ainakin odottaa super innolla meidän häitä! Tavallaan se on ihanaa, että he jakavat intoni, mutta tavallaan alkaa jännittämään, kun minun ja Visan lisäksi ihmiset ovat alkaneet odottaa jo ihan oikeasti häitämme. Itse kukin alkaa jo varailemaan hotelleja häidemme ajaksi, ostamaan lentolippuja, miettimään vaatetusta, ottamaan lomaa sen viikon ja molemmilla meillä tietenkin töissä jo aletaan suunnittelemaan häämatka-ajan poissaoloamme. Häät alkavat siis konkretisoitua vihdoin monelle muullekin kuin vain meille itsellemme.


To do -lista alkaa myös olla jo todella hyvällä mallilla ja periaatteessa tekemättä on enää (suurinpiirtein) seuraavat asiat:

Bestmanin puvun hankkiminen
Johannes-bestmanin puku on vielä hankkimatta, kun taas muilla miehillä on jo puvut hankittu. Samoin meillä naisilla puvut on kuosissa jo.

Hääpapin ja kanttorin varaaminen/tapaaminen
Odotamme parhaillaan papin yhteydenottoa, jonka ymmärtääkseni pitäisi tapahtua tässä piakkoin. Soittelen ensi viikolla perään, mikäli hänestä ei kuulu.

Cateringin tapaaminen
Nyt kun ilmoittautuminen on ohi ja tiedetään erikoisruokavaliot ja henkilömäärät, voidaan istua alas Merirosvot Juhlapalvelun kanssa häiden yksityiskohdista.

Huomenlahjojen hankkiminen
En tiedä, onko Visa huomenlahjaa hankkimassa, mutta minulla on jo idea huomenlahjan varalle, hankkimista vaille valmista siis!

Paperituotteiden tilaaminen
Tilaamme menut, ohjeet sekä muut paperituotteet, kunhan olemme sopineet tarkkaan menusta cateringin kanssa.

Istumajärjestyksen viimeistely ja tekeminen
Istumajärjestys on periaatteessa valmis, mutta haluan vielä käydä sen Visan kanssa läpi. Tämän jälkeen kirjoittelen istumajärjestyksen peiliin.

Ohjelman päättäminen (kaasojen ja bestmanien vastuulla)
Yhden ohjelmanumeron olen suunnitellut Heke-kaason kanssa, muut he saavat päättää itse.

Vuokratuotteiden haku
Vuokratuotteiden hausta ei ole vielä sovittu, mutta viime keskustelulla Juhlahumua kertoi, että voi olla, että saamme vuokratuotteet jo ennen pääsiäistä! :) Vuokratuotteisiin kuuluu mm. meidän nimikyltit.

Hääkuvaajan tapaaminen
On jo sovittuna tämän kuun lopulle Mika Sarjoksen kanssa!:)

Häätiimin kiitokset
Päätettynä on, miten kiitetään häätiimiä häiden jälkeen, mutta hankinta on vielä tekemättä.


Näiden lisäksi tietenkin hääviikon kiireet, kuten hääpaikan valmistelu, kampaaja, hiusten värjäys, parturi, mahdollinen kynsihuolto ym ym. Vaikka to do -lista alkaa hyvää vauhtia lyhenemään, jää silti varmasti tekemistä hääviikolle! Onneksi hääviikkoa edeltävä viikonloppu on pitkä pääsiäisen vuoksi ja itse hääviikollakin vain kolme päivää töitä!:)

❤️ 52 päivää jäljellä ❤️

Kommentit

  1. Ihanaa, että teillä on asiat jo hyvällä mallilla, eikä (ainakaan vielä:D) ole mitään paniikkia hoitamattomien asioiden takia. Mä olen jotenkin viimeaikoina ollut sellaisella "onhan tässä vielä aikaa" tuulella, vaikka meidänkin häihin on pian enää 2kk! Teidän häiden lähestyminen pitää kuitenkin mutkin kartalla siitä, että meidänkään häihin ei oikeasti ole enää kauhean pitkä aika. Onneksi omakaan hoitamattomien asioiden lista ei ole (tietääkseni) mitenkään ihan älytön, joten ei tarvitse vielä ruveta stressaamaan sen kummemmin, kunhan vaan pikkuhiljaa saa hoidettua kaikkia tekemättömiä asioita tehdyiksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, oli aika helpottunut olo, kun kirjoitin tätä ja tajusin kuinka vähän tehtävää tässä enää onkaan! Hauska kuulla, että meidän häät on sulle hyvä muistutusvirstapylväs, koska Kristan häät oli mulle hyvä muistutus aina, että omatkin lähenee! Nyt kun Krista on jo onnellisesti naimisissa tajuaa, että hups, kohtahan olis oma vuoro! 🙈

      Poista
  2. Huh, jännät paikat on käsillä! Hauskaa että työkaveritkin odottavat häitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, jännää piisaa! 🤩 Joo, mustakin se on hauskaa, vaikkakin ollaan tehty linjaveto, ettei työkavereita kutsuta. Ihana, että ovat silti innoissaan. ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️