Testissä hääkakku


Käytiin eilen hakemassa KP Cateringilta meidän hääkakun testiversio! Kerroin aiemmin hääkakun monimutkaisesta päättämisestä täällä ja tosiaan fiilikset oli enemmän kun korkeat, kun matkattiin hakemaan testikakkua. Viimeiset kaksi viikkoa, kun odoteltiin kakuntestauspäivää, mietittiin kyllä moneen otteeseen, että miltähän valkosuklaamudcake tulee maistumaan ja sopiiko se yhteen appelsiini-passionmoussen kanssa. Entä näyttääkö piirakkamainen kakku tarpeeksi kakulta, että siitä voi ylpeänä puhua hääkakkunaan? Siis eihän kukaan ole tuollaista kakkua nähnytkään, mitä tässä oikein olisi pitänyt odottaa?

Voisi siis sanoa, että kysymyksiä oli PALJON ilmassa, kun ajettiin hakemaan kakkua! Saavuttiin KP Cateringin keittiölle ja vastassa oli iloinen ja tyytyväinen Ilpo, joka kertoi tehneensä viimeisten parin viikon aikana useamman valkosuklaamudcaken, miettiessään, miten hän saa toivekakkumme onnistumaan. Lopulta hän oli löytänyt parhaan ratkaisun rakenteelta ja maulta ja kertoi olevansa todella tyytyväinen kakkuun.

Ennen kun näimme kakkua, Ilpo kertoi, että alkuperäinen ulkonäkösuunnitelmamme kakulle oli pitänyt laittaa roskiin, sillä se ei ollut vain toiminut. Hän oli siis päätynyt perinteisempään "täytekakku" malliin, joten kakussa oli kaksi kerrosta valkosuklaamudcakea ja välissä, päällä ja sivuilla appelsiini-passionmoussea.


Menimme siis suoraan KP Cateringin jääkaapille ja voi, kakku oli kaunis! Se oli täydellinen, juuri mitä olimme haluneet, sopivasti perinteinen, sopivasti erilainen! Totesimme Visan kanssa matkalla kotiin kakun kanssa, että luultavasti perinteisempi ulkonäkö oli kakulle parempi myös, jotta vanhemmilla vierailla olisi vähemmän nieleskeltävää kakussa. :D

Kakun koristelut olivat yksinkertaiset kuten olimme toivoneet. Koristeista löytyi kumkvattia siivutettuna sekä passionin siemeniä. Totesimmekin, että passionin siemenet olivat itseasiassa todella kauniita koristeita ja sopivia meidän kakullemme. Kakussa oli myös syötäviä kukkia, jotka muistutin Ilpoa poistamaan sitten oikeasta hääkakkuversiosta - meille kun ei häihin kukkia tule paljoakaan.

Seuraavaksi suuntasimme sitten kotiin, jonne olimme kutsuneet kaasot ja bestmanit puolisoineen sekä muutaman ystävän, jotta saimme vähän testikakun tuhoamisapua. Sen lisäksi, että oli ihana nähdä ystäviä ja jakaa tämä herkullinen kokemus heidän kanssaan, kakku oli varsinainen hitti! Raskaan mutakakun kanssa sopi täydellisesti yhteen hedelmäinen mousse. Toisaalta myös esimerkiksi Visa, joka ei makeasta välitä, otti santsipalan kakkua, eli jo se riittäisi vakuuttamaan minut kakun valinnasta.


Kakku koki kuljettaessa vähän vahinkoa, kun kakun ylempikerros lähti valumaan alemman päältä. Yritimme paikkailla tätä hieman, mutta lopputuloksesta ei kaunista tullut. Päättelimme tämän johtuvan raskaasta mutakakusta, joten tässä yksi asia, mistä täytyy keskustella Ilpon kanssa, kun ensi viikolla soittelen hänelle. Kakussa oli muutenkin muutama pieni asia, joita haluamme muokata siinä, jotain lisää ja jotain vähemmän.

Oli kertakaikkiaan hyvä ilta ja olen superfiiliksissäni meidän hääkakusta! Visa vei tänään vanhemmilleenkin maistiaiset kakusta, kun sitä jäi vielä vähän yli. Katsotaan mitä heillä on kakusta sanottavanaan. :)

♥ 77 päivää jäljellä ♥

Kommentit

  1. Vitsi, kun tätä teidän kakkua pääsisi maistamaan. Yhdistelmä kuulostaa jännittävältä, mutta superhyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alussa omatkin fiilikset oli samat: jännittävä yhdistelmä, kuulostaa hyvältä kuitenkin, mitähän tästä tulee! Onneksi kakku kuitenkin oli juuri niin hyvää kuin toivottiin! ♥

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️