Mr & Mrs -kyltti menee työstöön

Itse pidän Mr & Mrs -kylteistä kovasti ja omaan makuuni menevät samaiset myös suomeksi. Aika hyvissä ajoin siis tiesin, että kyseiset kyltit haluan myös meidänkin häihin. Katselin kylttejä pitkään, mutta valinta tuntui hirveän vaikealta, kun kaikki olivat kauniita.

Lopulta yksi ilta selaillessani jotain häälehteä keksin ihan puskista, että pyytäisin kummisetääni tekemään meille Mr & Mrs -kyltin! Kummisetäni on minulle todella rakas ja olisi kunnia, jos saisimme hänen tekemän kyltin häihimme ja sen jälkeen makuuhuonettamme korostamaan. Kummisetäni on lahjakas puuseppä, joka on vuosien varrella taiteillut puusta niin isoa kuin pientäkin asiaa. Aina kummivanhemmilla vieraillessa ihailen tavaroita, joita kummisetäni on itse tehnyt.

Puhuimme eilen kummisetäni kanssa kylteistä puhelimessa, hän pyysi laittamaan jonkunnäköistä mallikuvaa mitä haemme ja pyysi tarkempia tietoja haluistamme. Vaikuttaa siis siltä, että hän alkaa työstämään pian kylttiämme! Olen superinnoissani ja tiedän, että hän tekee meille upean ja persoonallisen kyltin, joka tulee koristamaan kotiamme pitkään. ♥


Mitä siis pyysin kummisetääni puusta meille taiteilemaan? Lähetin hänelle kuvan suurpiirteisestä ideastani ja annoin täydet taiteilijan vapaudet muokata teostaan siihen suuntaan, minkä hän kokee parhaaksi. Kyltti täytyy myös spreijata hopeiseksi, jotta se sopii häihimme. Koen myös, että hopea on sellainen väri, joka tulee varmasti sopimaan kotimme sisustukseen myöhemminkin. Hyvä, kaunis ja varma valinta siis.

Koska kirjaimet tulevat seisomaan hääparinpöydälle, niiden ei tule olla liian korkeat, etteivät ne peitä näkymää. Sovimme siis, että noin 20 senttimetriä on hyvä korkeus niille. Kirjaimien tulee myös pysyä pystyssä, joten kummisetäni suunnittelee niille jonkin ratkaisun, jotta ne eivät kaatuile kovin helposti.

Olen superiloinen, että saamme häihimme jotain läheistemme tekemää, jotta kaiken hääkrääsän keskellä on jotain oikeasti todella merkityksellistä meille hääparina. Odotan innolla ja jännityksellä, että pääsen näkemään kummisetäni meille taiteilemat herra ja rouva -kyltit! ♥

♥ 79 päivää jäljellä ♥

Kommentit