Hääparin tunnelmat häiden lähestyessä

Ajateltiin tehdä tälläinen fiilistelypostaus, jossa molemmat kertoo vähän fiiliksiä lähestyvien häiden suhteen. ❤️

Morsiamen mietteitä tulevasta:

Tuntuu hurjalta, että me ollaan oltu jo yli kaksi vuotta kihloissa. Häihin on noin 2,5 kuukautta aikaa ja häät alkaa ihan oikeasti jo tuntumaan todelta. Siis jos ne ei tähän mennessä ole siltä tuntunut. Häämekon kokeilussa tuli ensimmäistä kertaa fiilis, että musta tulee ihan oikeasti morsian. Autossa matkalla kotiin aloin ensimmäistä kertaa itkemään onnesta, että kohta mennään!

Vähä vähältä konkreettinen odotus on voimistunut. Huomaan esim itkeväni kun vain ajattelenkin meidän häitä ja sitä kuinka kävelen alttarille, jossa Visa minua odottaa. Hääbiisit, hääohjelmat, ihan kaikki pitäisi nyt olla pannassa, koska kyyneleitä riittää. 😅

Tavallaan odotan todella paljon, että häät olisivat jo, päästäisiin häämatkalle ja häät olisivat vihdoin ohi. Voisin rentoutua ja päästää häistä pikkuhiljaa irti. Tavallaan myös pelottaa, mitä häiden jälkeen tapahtuu, mihin käyttää aikaansa ja mihin tuhlaa kaikki vapaa-ajan ajatuksensa. Uskon vahvasti, että joku uusi projekti keksitään, kunhan hääpöly pääsee laskeutumaan.


Sulhasen tunnelmia lähestyvistä häistä:

Reilu kaksivuotta sitten menimme Sanden kanssa kihloihin. Tuolloin tuntui, että häihin on vielä pitkä aika. Nyt kun ajattelee, että muutaman kuukauden päästä ollaan virallisesti naimisissa, niin ei voi oikein uskoa, että ollaan jo näin lähellä. Mihin tämä aika on hävinnyt? :)

Pikku hiljaa on ajatukset kääntyneet pieniin yksityiskohtiin, joita joudutaan vielä tekemään. Sande on kyllä aktiivisesti hoitanut omia (suurinta osaa) tehtävistään ja minä olen aika paljon lykännyt omiani. Viikonloppuna Johanneksen kanssa lähdemme hoitamaan alkoholitarjoilut Virosta ja toivottavasti ehtisin oman pukuni käydä vuokraamassa myös pian. Onneksi näiden jälkeen ei ole enää suurempia hankintoja/ tehtäviä listallani.

Fiilikset ovat kyllä ihan huipussa, kun pääsimme maistamaan tulevaa hääkakkuamme. Tämä loi kyllä jo suuren odottavan fiiliksen siitä, mitä on vielä tulossa :). Aika paljon on tässä ollut työhommia ilman kunnollista lomaa, niin häämatkaa kyllä odottaa myös ihan älyttömästi. Nyt kun vielä laitetaan yksityiskohdat paikoilleen, niin eiköhän me saada hyvät juhlat aikaiseksi!


❤️ 74 päivää jäljellä ❤️

Kommentit