Hääkukkiin jotain sinistä

Ei, otsikko ei edelleenkään viittaa, että ottaisin "jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä" jne lorua käyttöön meidän häihin.

Oltiin eilen Tampereella keskustelemassa hääkukista HopiaHipun Teija Silverin kanssa. Lopputuloksena on nyt sitten kimput ja vieheet valittu sekä pari ruusua tilattu pöytäkattauksiin. Tähän tapaamiseen mentiin vähän samalla tyylillä kun kakkukeskusteluun: oikein mitään varsinaisia mielipiteitä ei ollut, jotain tiedettiin mitä halutaan.


Alusta tiedettiin, että pyydetään Teijaa tekemään meille hääkukat sekä ettei meille häihin oikeastaan kukkia kimppujen ja vieheiden lisäksi tule. Myöhemmin kuitenkin päätettiin, että otetaan lisäksi pöytiin parit ruusut koristeiksi. Perjantai-iltana, kun yritettiin vähän Visan kanssa valmistautua tapaamiseen ja mietittiin kukkien värejä, todettiin, että luultavasti sinisen ja vihreän yhdistelmällä saisi jonkinlaisen illuusion turkoosista. Tämän lisäksi sitten myös valkoista kukkaa, niin saadaan raikkautta ja "häitä" mukaan kimppuun.

Teijan kanssa keskustellessa palloteltiin useita eri ideoita kukista ja vieheistä. Ostamme myös vanhemmillemme vieheet, sillä haluamme jotenkin erottaa heidät muista vieraista ja osoittaa heidän tärkeytensä. Heille tulee yksinkertaiset vieheet, kaikille samanlaiset. Bestmaneille ja Visalle tulee muuten suht samanlaiset vieheet, paitsi Visalla tulee olemaan valkoista vieheessä, kun taas bestmanien vieheissä tullaan pysyttelemään sinisessä ja vihreässä.



Minun ja kaasojen kimpuissa pyöritään samoissa väreissä: kaikilla sini-vihreää ja minulla lisäksi valkoista kukkaa mukana. Minun kimppuni tulee olemaan myös isompi kuin kaasojen. Kimppuni muodosta keskustellessa, kehotin Teijaa tekemään klassisen ja pyysin hakemaan meidän kortista ideaa. Tähän hän vastasi, että tietääkin sitten jo mitä hän tekee. Sitä en tiedä, mitä on luvassa, mutta toivottavasti jotain minunnäköistä! :)

Kukkien kuljetukset Tampereelta Espooseen saatiin sovittua myös tosi kivasti - minun vanhempani ottavat hääaattona Tampereen ohi ajaessaan kyytiinsä juhlapaikalle tulevat kukat, kun taas Teija tuo lauantaina kimput ja vieheet tullessaan häihin.


Olen superinnoissani häidemme kukista, niistä tulee varmasti niin kauniit! Kaikki postauksen kimput ovat Teijan käsialaa, suosittelen todella lämpimästi ottamaan yhteyttä, mikäli Tampereen suunnilta on vielä hääkukitusta vailla!

PS. Visa ja Johannes-bestman ovat tänään Tallinnassa hakemassa hääjuomia! Miten häät voivat olla jo NIIN lähellä?! O.o

♥ 69 päivää jäljellä ♥

Kommentit