Vuoden 2018 hääsesonki on nyt kuumimmillaan

Hääsesonki on nyt kuumimmillaan ja sehän tarkoittaa sitä, että monet bloggaajatutut menee naimisiin.

Tuntuu tavallaan hassulta, että osan noista tyypeistä matka meidän kanssa "päättyy" tavallaan tähän kesään. Vaikka jotkut saattaa blogin jälkeen kirjoitellakin häistä tarkemmin pidemmänkin aikaa ja kirjotella häämatkasta sun muusta, niin (niin karulta kun se kuulostaakin) ei se ole sama asia, kun olla yksi morsiamista ja jännityksellä kihistellä, että mitä tekemättä ja mitä tehty sekä montako päivää häihin.

Toki se on luonnollista, että hääblogit päättyy aikanaan ja morsiamena olo päättyy joskus (luojan kiitos). Itseäni ainakin jännittää ja mietityttää, että mitä tapahtuu sitten "tahdon" -sanan jälkeen. Jonkun aikaa voin kirjoittaa omista häistä, mutta ei niistäkään viitsi kuukausitolkulla velloa.

Samalla kun osa meidän ihanasta hääbloggaajaporukasta menee naimisiin, niin tuntuu että nyt on myös kova sesonki uusien hääblogien ilmaantumiselle. Heidän kanssaa jatketaan sitten tätä kihinää ja laskua hääpäivään ja sitten joku päivä he jatkavat tätä puuhaa ilman minua ja nykyisiä tuntemiani hääbloggaajia.

Olen kuitenkin superonnellinen, että nämä ihanat leidit ovat päässeet ja pääsevät tämän kesän aikana naimisiin, sillä sehän tämän koko matkan lopputarkoitus on ollut. Uudet tuttavuudet, vertaistuki sun muut ovat olleet vain mitä parhaimpia sivutuotteita sille lopputarkoitukseen pääsemiselle.

Ihania avioliittovuosia kaikille tutuille hääbloggaajille, toivottavasti jäätte vielä seuraamaan meitä loppuja, joilla häät ovat vasta "hamassa tulevaisuudessa"! ♥

Hääbloggaajien päivä huhtikuussa 2018 ♥

Kommentit

  1. Olipas kivasti kirjoitettu :) Mullakin on jo käynyt mielessä että jossain vaiheessa oon ainoa tästä tutusta porukasta jolla on päivä vielä edessä! Mutta eiköhän niitä uusiakin tuttavuuksia ja uusia blogeja saada seurantaan :) Tää hääblogimaailma on siitä jännä, että vaihtuvuus on niin suurta, ja kun yksi hääblogi päättyy häihin niin kohta jo syntyy uusi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️