100 x Enää ei voi vaihtaa!

Enää ei voi vaihtaa -hääblogi on saavuttanut nyt 100. julkaistun blogipostauksen pisteen! Vuosi sitten heinäkuun 19. päivä aloitellessa en halunnut laskea liikaa painoa ja toiveita tälle blogille, sillä en ollut moneen vuoteen ylläpitänyt aktiivisesti blogia ja kirjoitin työkseni paljon erilaisia tekstejä (ja kirjoitan edelleen!), joten en uskaltanut toivoa, että jaksaisin päivittää tätä blogia kovinkaan aktiivisesti.

Toisin kävi ja alle vuodessa on nyt 100 postausta julkaistu. Se tekee noin kaksi julkaisua viikossa, välillä useammin välillä harvemmin. Kevään ja kesän ajan blogi on nyt vähän epäaktiivisempi ollut, mutta toivon, että kun syksy ja arki taas koittavat, niin häät painavat täysillä mielessä, jolloin tekstejäkin alkaa taas syntymään aktiivisempaan tahtiin!


Hääbloggaaminen on kuitenkin jo nyt antanut minulle hurjasti! Olen tutustunut uusiin ihmisiin ja päässyt kokeilemaan asioita, mistä en osannut haaveillakaan, kun aloittelin hääbloggaajan uraani vuosi sitten. Ehkä parasta, mitä tästä kaikesta on saanut, on uudet tuttavuudet sekä heidän kanssaan kehkeytynyt "hengenheimolaisuus". Se tunne on ihana, kun tapaat kasan muita morsiamia, jotka ovat tismalleen samassa asemassa kuin sinä ja pohtivat samojen asioiden parissa.

Koko häiden suunnittelun häähumu on valitettavasti kuitenkin lyhyt aika, kun jossain vaiheessa on lopulta tahdottava. Tämän vuoksi halusinkin hääblogin perustaa, jotta saisin loppuelämäni lukea näitä tekstejä ja fiilistellä vielä 50 avioliittovuodenkin jälkeen, millaista olikaan mennä naimisiin sen unelmien miehen kanssa ja mitä kaikkea kävin silloin pääni sisällä läpi.


Ehkä uskomattominta tässä touhussa on se, että kun aloitin hääbloggaamista, häät itsessään olivat vielä tosi kaukana (no melkeen kahden vuoden päässä kuitenkin) ja kaikki tekstit sisälsivät pääosin vain haaveiluita. Nyt, vuotta myöhemmin, häät ovat vajaan 10 kuukauden päässä ja kaikkea konkreettista on tehty ja pitäisi vielä tehdä.

Kiitos kaikille, jotka on olleet matkassa alusta asti ja niille, jotka on matkan varrella liittyneet mukaan. Kiitos kommenteista ja Instagram-tykkäyksistä, ne piristää aina! ♥

Ei mulla muuta kun, että hääbloggaaminen on ihanaa! ♥



*Julkaise 100. postaus. Klik*

Kommentit