Käytettyjen hääpukujen loistoa + alekoodi

Blogipostaus on tehty yhteistyössä Wedding Garagen kanssa.

Tänä päivänä häiden järjestäminen on aika valtava bisnes. Siihen kuluu tonneittain rahaa, vaikka kuinka säästöbudjetilla yrittää häät järjestää. Ongelmaan vastauksena morsiamet ja muutamat yrittäjät ovat ryhtyneet myymään edullisemmalla hinnalla käytettyjä häätavaroita, jolloin uusilla hääpareilla on mahdollisuus säästää hieman rahaa ostaessaan tavaraa ja saada hieman rahaa takaisin myydessään hyväkuntoiset häätavarat uudelleen käyttöön.

Yksi tälläinen käytetyn ja käyttämättä jääneen häätavaran liike on Wedding Garage, jonka kivijalkamyymälä sijaitsee Jyväskylässä. Wedding Garagen valikoima sisältää pääosin hääpukuja, mutta valikoima muuttuu sitä mukaan, kun sinne tuodaan häätavaraa myyntiin. Pukujen värit, koot ja mallit vaihtelevat ja harvoin kaupassa on useampaa samaa mekkoa.


Mä ite mietin pitkään käytetyn hääpuvun hankkimista, kierrätys ja budjetti mielessä, mutta päädyin sitten uuteen pukuun, kun edullisesti eteen pompahti. Käytettynä löytää erinomaisessa kunnossa olevia tai jopa käyttämättömiä pukuja todella hyvin hinnoin. Välillä yksityishenkilöillä on valitettavasti ajatuksena, että "maksatetaan hääpuku uudella ostajalla", mikä on tietenkin väärin. Käytetystä pitää pystyä maksamaan vähemmän kuin uudesta.

Itse näin isokokoisena morsiamena arvostan Wedding Garagen iskulausetta "morsian on aina oikean kokoinen", joka viittaa siis siihen, että hääpukuliikkeessä on mekkoja monen kokoiselle morsiamelle. Koska tiedän varsin hyvin hääpukumetsästyksen stressin, kun pelkää ettei mikään sovi, arvostan suuresti, kun jo iskulauseessa kerrotaan, että "hei, meiltä löytyy sulle oikeankokoinen mekko, koska sä oot ihana".

Wedding Garagelta löytyy hääpukujen lisäksi myös hääasusteita ja esim hääkenkiä. Kaikki Wedding Garagen myyntiin asettamat tuotteet tarkistetaan ennen myyntiä, jotta ostaja voi olla varma, että ostettu tuote on hyväkuntoinen ja siisti.Wedding Garage on nyt vienyt kierrättämisen astetta pidemmälle kuin muut hääpukukirppikset, sillä se lanseerasi noin kuukausi sitten oman sormusmallistonsa, Amforan. Idea malliston takana on kierrätys. Amforan sormukset valmistetaan kierrätysmateriaaleista, jotka voivat tulla joko asiakkaalta itseltään tai kultaseppä Samu Salmenkankaan hankkimina. Hinnallisestikin sormukset ovat siis edullisempia kuin perinteiset kaupasta ostetut sormukset, sillä materiaalit ovat edullisemmat tai jopa ilmaiset (kun materiaali tulee asiakkaalta), jolloin veloitetaan vain työstä. Amforassa on perusmallisto, jota voidaan muokata asiakkaan pyyntöjen mukaisesti. Erityisesti itselle tuli yllätyksenä, että kullan väriä voidaan muuttaa! Esimerkiksi mummon keltakultaisesta vihkisormuksesta voi hyvinkin saada trendikkään valkokultaisen sormuksen.


Minusta on huikeaa, että tämä yritys on niinkin kertakäyttökulttuurissa, kuin häissä, pyrkinyt kierrätykseen ja uudelleenkäyttöön. Tämä on ihan mahtavaa! Toivon, että jos ei kierrätyksen, niin edes edullisempien hintojen takia mahdollisimman monen hääparin tulisi käytyä tapaamassa Wedding Garagen ihania työntekijöitä!

Ja loppuun: koska me Wedding Garagen kanssa halutaan tukea teitä kaikkia ihania morsiamia kierrätyksessä, niin meillä on teille (ei yksi, vaan) KAKSI ohittamatonta tarjousta!:)

Ennen häitä, käytä koodia BLOG252018, niin saat 25 € alennuksen Wedding Garagen kultasepän tekemästä sormuksesta. Sormuksen ei tarvitse olla Amfora-mallistoa. Kultaseppä tekee juuri haluamanlaisesi sormuksen loppuelämääsi varten! ❤️

Häiden jälkeen, pistä koodia BLOG102018 kehiin ja saat kymmenen euroa pois Wedding Garagella myymäsi hääpuvun myyntipalkkiosta. Puvuille on voimassa normaalit myyntiehdot.

Molemmat koodit ovat voimassa elokuun loppuun, eli 31.8. on viimeinen tilaisuus lunastaa nämä upeat koodit! ❤️

Wedding Garage:
Nettisivut
Instagram
Facebook

Kommentit

  1. Ihanaa, että tälläisiä käytettyjen mekkojen kauppoja nykyään löytyy, koska uskon, että valtaosaa käytetyn mekon ostoa harkitsevista morsiamista harmittaa, ettei yksityismyyjältä ostaessa saa samanlaista sovittelukokemusta kuin uusien mekkojen kivijalkaliikkeissä. Hääsuunnittelu on nykyään elämys ja parit haluavat kokea asioita, joten kaasojen kanssa tehdyn sovittelukierroksen puute voi ihan oikeasti olla este (tai ainakin vahva hidaste) käytetyn puvun ostamiselle. Minua itseäni ainakin himpun harmittaa, että emme kaasojen kanssa päässeet kokemaan hihittelyä ja kuohuvaa tihkuvaa sovittelupäivää ennen kuin the dress osui käytettynä vastaan. Ihanaa siis, että ainakin Jyväskylästä löytyy vaihtoehto myös käytettyjen mekkojen kokeilulle myymäläolosuhteissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan samaa mieltä! Kun käytetyn puvun hankkimista mietin, harmittelin valtavasti, etten pääsisi perinteiselle sovittelukierrokselle. Isot kiitokset siis Wedding Garagen tyyppisille käytetyn häätavaran liikkeille, jotka mahdollistavat myös kierrättäville morsiamille samat kokemukset kuin uusien häämekkojen ostajille! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️