Häähankinta: timanttipinnit kampaukseen

Mun hääpäivän lookissa tulee olemaan vähän blingiä, joten tämän teeman mukaisesti hankin myös timanttipinnejä hääkampaukseen. Koska tosiaan ei tuo hääkampaus ole täysin hahmottunut, niin en varmaksi vielä tiedä, tulevatko pinnit käyttöön. Tarvittaessa niitä voidaan toki hyödyntää kaasojen hiuksissa tai myydä käyttämättöminä eteenpäin.


Pinnien tarina juontuu siitä, että saan isomummoni vihkisormuksen käytettäväksi hääpäivänä (kyseessä voi olla jonkun mielestä jotain vanhaa tai jotain lainattua, mutta niistä syistä en sitä käytä). Sormuksesta kerron myöhemmin lisää (kunhan saan sormuksen hyppysiini, sillä se on tällä hetkellä vanhemmilla). Pitkään kuitenkin mietin, että miten sormusta käytän. Isomummoni oli kuulemma todella pieni nainen, joten sormus ei luultavasti mahdu kuin ihan korkeintaan pikkurilliini enkä muutenkaan ehkä ole kovin innostunut, että pitäisin hääpäivänäni muita sormuksia kuin upeita vihki- ja kihlasormuksia, joten muuta käyttöä sormukselle on keksittävä.

Tällä hetkellä kaikista varmimmin näyttää siltä, että laitan violettikivisen sormuksen koristamaan kampaustani. Totesin kuitenkin, että se voisi näyttää vähän orvolta, jos minulla olisi pelkkä yksi kivi hiuksissani, joten hankin läpikuultavia/valkoisia feikkitimanttipinnejä, joita kampaaja voi hyödyntää sormuksen kanssa käytettäväksi. Tarkkaa visiota minulla ei (yllätys?!) ole miten sormusta ja pinnejä hyödynnettäisiin hiuksissani, mutta toivon, että idea valkenee hyvissä ajoin ennen häitä, kun pääsen kampaajani kanssa keskustelemaan ja ideoimaan.

Kommentit