Häähankinta: hääbolero

Mulla on alusta asti ollut tiedossa (eli kaaaaaauan ennen kuin edes tapasin Visaa) suurinpiirtein tiedossa mun häämekon tyyppi ja sen, että se tarvitsisi boleron tai jonkun vastaavan, jos menisin naimisiin muuten kuin kesän lämmössä naimisiin. Sen jälkeen, kun ostin häämekon, olen kiivaasti etsinyt pukuuni ja itselleni sopivaa hääboleroa. Kriteerejä en koe, että minulla niitä paljoa hääboleroa kohtaan oli, mutta auta armias millainen metsästys operaatio hääbolero sitten kuitenkin oli!


Olen varmaan reilun puolivuotta seuraillut Facebookin kirppiksiä sun muita sivustoja, mistä löytyisi fiksulla hinnalla minulle sopiva kiva bolero. Metsästystähän ei auta se, että uusista hääboleroista saa pulittaa välillä jopa satasenkin, mutta itse en halunnut hirveästi tuhlata moiseen asiaan, mitä (sään salliessa) en käytä kuin kirkossa. Mietin jopa sitä, olisiko ihan hartiahuivi tai jokin muu uusi trendikäs ratkaisu mun juttu, mutta kyllä se siitä selkeytyi, että bolero sen olla pitää.

Halusin, että boleroni olisi vähintään 2/3-hihainen, selässä ainakin ristiselkään yltävä ja edestä vähän kiinninnäisempi (ei kuitenkaan mitään napituksia). Lopulta etsintöjen jälkeen löysin todella kivan yksilön, joka ei ehkä mene ihan niin kiinni edestä kuin haluaisin, mutta näkyvätpähän kauniit hääkoruni paremmin! :) Hintaa käyttämättömälle bolerolle ei paljoa tullut, kun on Kiinasta tilattu yksilö (laadussa ei ole moittimista onneksi), joten se sai kelvata!


En olettanutkaan olevani täydellisen rakastunut hääbolerooni, joten minulle riittää, että pidän sitä kauniina. Odotan toki innolla, että pääsen kokeilemaan sitä hääpukuni kanssa (en ole hääpukua uskaltanut pukupussista kaivaa kotona esille koirankarvojen pelossa), mutta siihen taitaa mennä vielä pitkä tovi. Uskon myös vakaasti, että kun näen itseni koko upeassa hääpukukokonaisuudessa, olen luultavasti aivan myyty ja rakastunut!

Kommentit

 1. On kyllä kaunis bolero. Olen itse menossa naimisiin kesällä 2019, ja mietinnät hääpuvun suhteen ovat vielä ihan auki. Boleroa en ole osannut edes ajatellakaan mekon kanssa, mutta nytpä sekin vaihtoehto on mielessä!

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että postaus herätti ajatuksia omankin pukeutumisesi suhteen!:)

   Ja kiitos uudesta blogivinkistä!:)

   Poista
 2. Oi vitsi, sulla alkaa olla jo koko häälookki koossa, kun mä vasta ostelen kankaita:D Ihana tuo pitsin reuna tuossa bolerossa. Näyttää varmasti nätiltä yhdessä puvun kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon itekin positiivisesti yllättynyt, kuinka hyvässä vaiheessa häälookin suhteen oon! Vielä on hiukset ja meikki hakusessa, mutta niitä nyt ei voi vielä hankkiakaan, että nou hätä. :) Toivotaan, että näyttää hyvältä puvun kanssa, luotto on ainakin vahva! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️