Unelmien häämatka

Meidän unelmien häämatkaa on pohdiskeltu oikein urakalla. Haluttaisko me Espanjaan? Entä jos ajettais autolla Kreikkaan? Miltä Seychellien pienten saarten lumo kuulostais? Hei mehän ollaan aina haluttu Aasiaan! Voi kuinka mä haluisinkaan takas Australiaan.

Okei, tätä listaa vois jatkaa loputtomasti. Tein kuitenkin toivottavasti selväks, että meillä on miljoonia haaveita ja toiveita, joissa kaikissa yhdistyy lämpö. Ehdottomasti halutaan lämpimään. Kylmyyttä saadaan kärsiä Suomessa muutenkin.

Miltä näyttäis? 😍

Häämatka-pallottelussa jotenkin aina päädyttiin miettimään samaa matkakohdetta uudelleen ja uudelleen, vaikka monesti ruksattiin se yli liian kalliina. Eihän meillä nyt oo varaa kolmee viikkoo? Pelkät lennotkin on aika kalliit, sitä paitsi ne on niin pitkätkin!

Voi kyllä, nyt kai me ihan oikeesti ollaan päätetty, että meidän kolmen viikon häämatka suunnataan Seychelleille. Ehkä jossain lennon välipysähdyspaikassa vietetään pari päivää, ken tietää, mutta Seychellit on päätepysäkki.


Me ollaan vähän mietitty ja katteltu, mitä Seychelleillä oikeen voikaan tehdä. Aika hyvin kaikkee veteen liittyvää voi noilla pikku saarilla tehdä. Kuten oon joskus maininnu, niin Visa on kalastanut ihan pikkupojasta lähtien, joten tottahan hän myös häämatkallaan haluaa onkeen tarttua ja metsästää mitä erikoisempia kaloja, mitä Intian valtameri tarjoaa. Mä haluaisin tutustua johonkin saareen ratsain, en vaan tiedä miten se onnistuu, koska Visa ei oo koskaan edes ollut hevosen selässä. Matkalla kuitenkin paljon samoillaan ja tutustutaan saariin, vieraillaan mahdollisimman monella saarella, tutustutaan jättikilpikonniin ja kansallispuistoon. Voi on niin paljon odotuksia ja ideoita! ❤️ Pääasia kuitenkin, että saa olla sen oman tuoreen aviomiehensä kanssa matkalla.


Tällä hetkellä on suunnitelmissa, että lähdettäis reissuun noin puoli vuotta häiden jälkeen, syksyllä 2019. Tämä siksi, että me molemmat rakastamme Suomen kesää ja aiomme todellakin olla täällä sinä yhtenä päivänä, kun Suomen kesä on lämmin! Syksyllä kun ilta viilenee ja pimenee, on mukava tietää, että jotain ihanaa on vielä tulossa. Myös, jos neljännen vuosipäivämme voisimme viettää reissussa, se olisi kiva yhdistettynä häämatkaan.

Kommentit

 1. Seychelleillä on varmasti kaunista ja takuulla myös hyvin romanttista. :) Ainakin saatte rentoutua ihan tosissanne, jos meinaatte kölliä saarilla kolmekin viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! 😍 Vaikka tähän kolmeen viikkoon kuuluu matkat ja mahdollinen parin päivän stoppi jossain kaupunkikohteessa, niin kyllähän siellä saarilla ehtii olla! 😍

   Poista
 2. Ooo, kuulostaa niin hyvältä! Mitä saaria ootte miettinyt? :) Mehän lähdetään Seychelleille marraskuussa ja ollaan Praslinilla, La Diguealla ja Mahella. Niin kivaa kun on jotain näin huikeaa mitä odottaa vielä häiden jälkeenkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla mitenkään superpitkälle päästy meidän suunnitelmissa, mutta varmaan ainakin nuo kolme suosituinta saarta. Tietenkin sitten päiväretkillä täytyy käydä niitä muitakin läpi! :) Joo oon samaa miettinyt, että häiden jälkeen ei tarvi miettiä, että "no mitäs seuraavaksi sitten", kun on puoli vuotta aikaa intoilla häämatkasta!! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️