Hääblogipäivä: twerk it!

Meidän hääbloggareitten ihan oma päivä oli kyllä puhdasta kultaa, sateenkaaria ja rakkautta! Paras (hää)blogimiitti, johon olen osallistunut tämänkertaisen alle vuoden bloggaamishistoriani aikana. Jotain keltaista -blogin Iira järjesti meille hääblogimiitin tänne Helsinkiin lauantaiksi 21.4., kun totesi, että Love Me Do:n tammikuun ja lokakuun blogimiittien väliin jää ihan liian pitkä tauko ilman, että näkee bloggaavia kanssasisariaan!

Porukalla päivää odotettiin pitkään ja hartaasti, kun odotetiin mitä kaikkea huikeaa Iira meille keksiikään ja pakko myöntää, että Iira todellakin ylitti kaikki odotukset, mitä mulla päivää kohtaan oli. Eikä siis mitenkään Iiraa aliarvioidakseen, mutta ajattelin, että kun noiden tapahtumien (Mennään Naimisiin ja Love Me Do -häämessut) nimillä saa ehkä vähän enemmän kiinnostusta kun pelkästään meidän hääbloggaajien titteleillä. Tai en tiiä, hienoa, että meitä arvostetaan bloggaajina!


Meidän hääblogipäivä kuitenkin alkoi sillä, että tavattiin osan porukan kanssa Helsingin päärautatieasemalla (eli steissillä, josta syntyi ihan hauska keskustelu noiden meidän ei-helsinkiläisten bloggaajien kanssa...) ja suunnattiin yhdessä kohti HiMO Clubia, jossa oli tarkoitus tavata loput porukasta. Matkan aikana ehdittiin vaihtaa ensimmäiset pikaiset kuulumiset muikkeleitten kanssa ja jaettiin yhteinen jännitys uutta lajia, twerkkausta kohtaan!

Kaikki kuvat: Valoisia kuvia

HiMO Clubilla tavattiin loppu porukasta ja laitettiin twerkkauskamat päälle ja eikun twerk, twerk it! Meidän tanssiopettajana toimi Emmi, joka oli kyllä aika huippu opettaja! Emmillä riitti sekä taitoa opastaa meidät hetkuvien peppujen maailmaan että huumorintajua käsittelemään kolmeatoista hääbloggaajaa kerralla. Emmi aloitti tuntinsa kertomalla twerkkauksen historiaa sekä omaa historiaansa tanssin parissa.


Mulla ei kyllä hirveästi ollut mitään odotuksia twerkkausta kohtaan. Aiemmista muutamista tanssitunneista ja -kokemuksista tiesin, etten oo mikään maailman suurin tanssilahjakkuus, mutta meiningillä mentiin ja pääasia, että pitää hauskaa! :) Ja itseasiassa twerkkaus yllätti ihan positiivisesti! Voi olla, että koska tuntiin suhtautui enemmän kaveriporukan kokeiluna kuin vakavana harrastusehdotuksena, niin ei ollut paineita, vaan pystyi rauhassa nauramaan omalle yritykselleen.

Tunti sisälsi sekä tekniikanharjoittelua (ja voi luoja se oli raskasta, alaselässä ja reisissä kyllä tunne, että jotain on yritetty hetkuttaa!) että lopputunnista Emmi opetti meille lyhyen koreografiankin, joka otettiin myös videolle. Videota ette tule näkemään (heh), mutta suosittelen kokeilemaan esimerkiksi polttaripäivänä tai muuten vain kaveriporukalla, niin saatte tietää, kuinka hauskaa twerkkaaminen oikeastaan olikaan! ...myös Visa arvosti, kun yritin illalla esittää sille mun oppimia taitoja. :D

Supersexyt, haha en kestä ♥

Hääblogipäivänä meillä oli Valoisia kuvia valokuvaajat Asta ja Ilona taltioimassa koko upea päivä ja mikä hauskinta, Ilona osallistui mukaan twerkkaamiseen Astan ottaessa kuvia ja videota. Huisia heittäytymistä Ilonalta ja mä ite ainakin koen, et luultavasti sen sekä naisten huiman mukavan asenteen takia, he olivat helposti lähestyttäviä ja tuntuivat ehdottomasti olevan osa porukkaa. Loisto tyyppejä, multa suositukset näille tyyppeinä ja valokuvaajina!

Twerkkauksen jälkeen nopsa suihku ja Radisson Blu'hun, jossa päivää jatkettiin. Palataan siihen myöhemmin! ;)

Kuvat: Valoisia kuvia

Kommentit

 1. Haha! Mä näytän kaikissa noissa tukanheittokuvissa ihan hirveältä! Pahinta on se, että oikeasti yritin hakea jotain seksikästä ilmettä. :´D Pitänee harjoitella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sama! 😂 Noh, eiköhän edes joku ole sitä mieltä, että me ollaan seksikkäitä (vink vink meidän miehille! 😅).

   Poista
 2. Nuo tukanheilautuskuvat oli kyllä aivan mahtavia :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Ollaan todella sensuelleja ja silleen! :D Niitä kuvia oli hauska ottaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️