Hääblogipäivä: glitterii ja naurua! + alekoodi

Hääblogipäivä alkoi siis twerkkaamisella, josta jatkoimme Radisson Blu Plaza Hotelliin, jossa meillä oli tiedossa ihana lounas sekä glitteriä, kampauksia, askartelua ja ennen kaikkea yhdessäoloa!

HiMO Clubiltahan lähdettiin kohti Radisson Blu Plazaa hyvillä fiiliksillä, että tiedetään minne mennään. Olin jopa edellisenä iltana googlannut sijainnin ja tiesin sen sijaitsevan Kampin takana. Kun siinä oltiin aikamme kävelty ja Kampin takana sijaitsevan Radisson Blun luokse löydetty, totesimme sen olevan väärä hotelli. En sitten tiedä kuinka päin prinkkalaa googletin, mutta nähtävästi en kovin huolella... :D Käänsimme seuraavaksi kelkkamme siis kohti rautatientoria, jossa hotellimme oikeasti siis sijaitsi. Noh, miksi sitä mukavaa urheiluputkea lopettaa twerkkaamiseen, kun voi myös kävellä ylimääräisiä lenkkejä? :)

Radissonille löydettyämme saavuimme meidän yksityiskäyttöön varattuun kirjastoon sekä Bar 7 Blingsiin, jossa edeltä menneet bloggaajat jo odottelivatkin meitä. Olimme kaikki (sanalla sanoen) äimistyneitä paikan kauneudesta, jylhäisyydestä ja hämärästä upeudesta.

Kuvat: Valoisia kuvia (ellei toisin mainita)


Koska olimme kaikki nälkäisiä aamun twerkkaamisesta (ja ainakin itse myös pienestä aamiaisesta), niin kävimme lähes saman tien upean lounaan sekä viinien kimppuun, jonka Radisson Blu meille tarjosi. Tarjolla oli kevyt buffet, jossa oli paljon erilaisia ruokia merenelävistä (graavilohta, katkarapuskageneita) sekä leipää, juustoja ja sienipekonipiirasta. Jälkiruokana oli upea Kakkuhelmen meille tarjoama täytekakku, sekä hotellin puolesta hedelmiä, marjoja, raakakakkua ja suklaata. Ruoka oli kerrassaan upeaa, nauttikaa näistä kauniista kuvista:







Tanja ja Iira harjoittelivat kakunleikkausta! Kuva on oma näpsäisy.

Minun ottama kuva

Lounasta mussuttaessamme tarjoilijamme kertoi tilasta, sen historiasta ja nykyisistä käyttömahdollisuuksista. Esimerkiksi Juho Rissasen suunnittelemat lasimaalaukset olivat Suomessa kokoluokassaan (lähes?) ainoita laatuaan kirkkojen ulkopuolella ja museovirasto olikin vakuuttanut ne peräti kolmen miljoonan euron arvosta. Ja olivathan maalaukset upeita! Tilaan mahtui noin 40 henkilöä ruokailemaan tai 60-70 henkeä cocktail-tyyppiseen tilaisuuteen. Kun koko kirjaston ja Bar 7 Blings -tilan myyntitakuu oli vain 500€, pidin hintaa erittäin edullisena! Ehkä jotkut kolmekymppiset muutaman vuoden päästä tai jotain...?

Itse räpsäisty kuva

Syömisen jälkeen pidimme tuttuun tapaan esittäytymiskierroksen. Pääosin porukka olikin jo ainakin minulle tuttua, joten enemmän kierros oli yleisesti kerrottuna, missä mennään hääsuunnitelmissa. Kierroksen jälkeen suuntasimme kohti seuraavia aktiiviteettejamme, joita Iira oli meille onnistuneesti hankkinut. Glitternisti teki upeita glitterluomuksiaan meidän morsiamien kasvoille. TS-salongin "pikakampaukset" olivat kaikkea muuta kuin pika - ainakin näyttävyytensä takia. Askarelli oli myös tarjonnut meille askartelupisteeseen tavaraa, jossa tutustuimme esimerkiksi sinettivahapyssyyn sekä pystyimme suunnittelemaan askarreltavia kortteja ja koristeita.

Glitternisti lupasi blogiemme lukijoille vähän pientä mukavaa, sillä nyt on sellaista tarjousta kehissä, että kannattaa tarttua, jos vähääkään haluttaisi kokeilla vaikka vapuksi glittermeikkiä! Koodilla "HÄÄNISTI" saat 25 % alennuksen kaikkiin yli 20 € tilauksiin. Koodi on voimassa 30.6. saakka. Lisäksi saat vielä ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 20 € ostoksiin koodilla "GSPOT". Nyt siis jos koskaan, kannattaa suunnata Glitternistin verkkokauppaa, hop hop!

Kuva: Siiri From Bennet to Bingley -blogista



Kuten aina hääblogimiiteissä, myös tälläkin kertaa saimme sponsoreilta kerätyt goodie bagit miitin päätteeksi. Siihen palaan vielä yhden postauksen verran! ♥

Vaikka päivän aikana meillä oli toinen toistaan upeampia sponsoreita ja aktiiviteettejä sun muita mahtavuuksia, niin mielestäni päivässä ehdottomasti parasta oli nähdä kanssahääbloggaajia ja fiilistellä heidän kanssaan tulevan kesän ja seuraavien vuosien häitä! Kun laitat joukon superinnostuneita morsiamia yhteen ja annat luvan kanssa höpöttää häistä, niin kyllähän häistä sitten puhuttiin! Nautin suunnattomasti, kun saimme vain viettää aikaa keskenämme ja tutustua, ottaa vinkkejä ja auttaa toisten huolissa.

Yks paras asia, jonka hääbloggaus on tuonut, on tän porukan yhteisöllisyys. Suosittelen lämpimästi kaikille tuleville ja nykyisille morsiamille, että bloggaat kihla-aikas, siten sä pääset kokemaan mitä uskomattomampia hetkiä ja fiiliksiä ja saat ihan mahtavaa tukea muilta hääbloggaajilta! En vaihtais! ♥ Itse asiassa mua tavallaan jopa surettaa, että osa näistä naisista menee tänä kesänä naimisiin ja itselläkin on enää vuosi häihin jäljellä!



Ihan mahtavaa, kiitos kaikille!

Hääbloggaajat:
Jotain keltaista
Kristallihäät
Enää ei voi vaihtaa
From Bennet to Bingley
Ida's daydream
Häämimmit
Tyttö tahtoo
Something Gold
Misery Business The Wedding
Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame
Some people are worth melting for
Bride & co
Kun kahdesta tulee yksi
Always yours

Sponsorit: 
HiMO Club & Emmi's Dance
Radisson Blu Plaza hotelli
Valoisia kuvia
Kakkuhelmi
TS-salonki
Glitternisti
Mennään naimisiin
Niinatar
Amika
Make Up Store
Kiddex
Tuhkimotarina

Kommentit

  1. Minustakin ihaninta päivässä oli juuri tuo, että sai kerrankin kunnolla höpsöttää hääjuttuja muiden kiinnostuneiden kanssa! Ja tämä porukka on kyllä ihan paras :) <3 Vaikka välillä olen miettinyt että häävuosi olisi voinut olla joku muu kuin tämä(kiireiden ja haasteiden takia) niin silti olen tyytyväinen, että aloitin hääblogauksen juuri silloin kun aloitin ja olin osana juuri tätä porukkaa. Itselläkin on haikea fiilis, että kohta nämä jo loppuvat, ja mulla sekä Saralla ensimmäisinä! Onneksi kuitenkin häiden jälkeen voi vielä fiilistellä ja seurailla muiden hääsuunnitelmien etenemistä ja toteutumista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan meillä vaan huikee porukka, ei käy kieltäminen <3 Se on kyllä totta, että onneksi jälkikäteenkin voi vielä fiilistellä ja seurailla muiden tekemisiä - ja voihan hääpäivästä vaikka kertoa vähän pidemmän kaavan mukaan! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️